Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

16-10-2019

Verslag 96e Ronald McDonald Business Breakfast - 15 oktober 2019

Verslag 96e Ronald McDonald Business Breakfast – 15 oktober 2019

 

Op de prachtige locatie van MyOffice aan de Zwartewaterallee opende Jan Nabers het ontbijt. Dit keer geen verwelkoming van nieuwe leden, maar wel de verheugende mededeling dat voor 2020 de ontbijten van januari t/m april al zijn ingevuld. Dat betekent, dat er nog ruimte is voor de leden om zelf een ontbijt in te vullen; alleen of samen met andere bedrijven (Thereca stelt haar ruimte graag ter beschikking aan kleinere organisaties). Interesse? Stuur een mail naar jmvrolijk@kpnmail.nl

Jan gaf ook aan, dat de factuur voor dit kalenderjaar er nu ECHT aan zit te komen. Bij het vorige ontbijt meldde hij dit ook al, maar er was nog even een hobbel te nemen. Brouwers Accountants en Adviseurs hebben een nieuw systeem gesponsord, waardoor het vanaf nu mogelijk is met 1 druk op de knop de facturatie in gang te zetten. In 2020 kunt u de factuur dan ook iets vroeger tegemoet zien!

Tot slot: mocht u onverhoopt uw lidmaatschap op willen zeggen voor het einde van dit kalenderjaar, stuur dan z.s.m. een mail naar jmvrolijk@kpnmail.nl

 

Jan nodigde vervolgens de organisatoren van vandaag op het podium:

Ilse van der Maarel van MyOffice gaf aan blij te zijn zo’n grote groep kennis te kunnen laten maken met deze prachtige locatie van MyOffice: een representatief kantoorgebouw, waar het prettig werken is. Vervolgens vertelden Frank Dekkers en Luuk Drost (Weissensee4Kids tenue) van IJsselkern Management en HR Solutions in een persoonlijk verhaal waarom zij zich met hun deelname aan de Weissensee 4kidstocht (22-25 januari) inzetten voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle en Orange Babies.

Marjon Bosma en Marieke Janus sloten het betoog af met een korte toelichting op Zakelijke Mediation Zwolle:  Beiden werken vanuit hun eigen bedrijf als advocaat en MfN-mediator in de zakelijke markt waar zij jarenlange ervaring hebben met het begeleiden en oplossen van conflicten binnen die markt. Zij hebben Zakelijke Mediation Zwolle opgezet om mediation in de zakelijke wereld meer op de kaart te zetten.

Om eens andere gesprekken te hebben tijdens het ontbijt hadden zij flyers met vragen op de tafels klaargelegd.

 

Tanja sloot het ontbijt af met een dankwoord aan de organisatoren. Vandaag was het de eerste keer dat er en geen fotograaf was (Henrieke van Assen heeft door een aanrijding afgelopen zondag een nekblessure opgelopen), maar er was blijkbaar ook iets misgegaan met het aanleveren van de attenties voor de organisatoren. Dat maken we nog goed!

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Tanja en Joke

Michel Spijkerman van de Sligro ontving de (door Lumen Hotel Event gesponsorde) bel voor de organisatie van het volgende ontbijt op 19 november. De dag, zo vertelde Michel, waarop hun kerstcampagne wordt gelanceerd. Een vroeg kerstontbijt voor onze leden dus dit jaar ?

Tot ziens op dinsdag 19 november 2019!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcDonald Business Breakfastclub, ook namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt