Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

05-11-2013

Verslag 36ste RMcD Business Breakfast- Land Rover Centre Zwolle

Maar liefst 105 leden* hadden zich opgegeven voor het RMcD Business Breakfast bij Land Rover Centre Zwolle. Na de opening door Jan Nabers die nog even de aandacht vestigde op de RMcD Rally op donderdag 17 oktober (opgave nog mogelijk bij Lianne Booijink:   ronald.mcdonald.huis@isala.nl ), was het woord aan Wilco Leurink, Clustermanager Land Rover Zwolle.  Wilco gaf aan al voor de 2e keer gastheer te zijn van een Business Breakfast en niet zonder reden: voor Land Rover is een bijzondere periode aangebroken. 

Met de vorig jaar geïntroduceerde Range Rover en de in september jl. geïntroduceerde Range Rover Sport laat Land Rover zien welke richting het merk opgaat. Met een enorme gewichtsbesparing van 420kg nieuwe schonere motoren hebben ze het C Label. Voor een auto van dit formaat een knappe prestatie.

Net nieuw is dat deze beide modellen nu ook als Hybrid versie te verkrijgen zijn, met wederom een lager verbruik en een lagere uitstoot tot gevolg. Dit alles met behoud van de unieke en ongeëvenaarde terreineigenschappen.

Het gaat goed met Land Rover:  het merk groeit, is gezond en heeft grote ambities.  De doelstelling is om binnen 8 jaar van 320.000 naar 580.000 auto’s wereldwijd te gaan! Naast de huidige zes modellen zullen er meer en kleinere modellen bijkomen om deze groeiambitie waar te maken.

In een filmpje werden de woorden van Wilco nog even kracht bijgezet.

Annet van Limburg sloot het ontbijt af en bedankte Wilco voor het heerlijke, door Urbana verzorgde ontbijt, dat voor een deel op creatieve manier in de Land Rover-kofferbakken was opgesteld. Normaal gesproken wordt het “bedankbloemetje” gesponsord door Land Rover Centre, maar in dit geval had Inge Wigbers van Get Work voor een prachtig boeket gezorgd.

Annet overhandigde de Breman-bel voor het volgende ontbijt aan Willeke Doelwijt van Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders. Daar zijn we op dinsdag 19 november te gast. Meer bijzonderheden over dit ontbijt vindt u begin november in uw mailbox..

Klik op onderstaande link voor een fotoverslag van dit ontbijt. Met dank aan Eva Posthuma Fotografie!

http://vimeo.com/76976542" href="http://vimeo.com/76976542">http://vimeo.com/76976542

Tot ziens op dinsdag 19 november!