Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

19-03-2019

Verslag 91e Ronald McDonald Business Breakfast - 16 april 2019

Verslag 91e Ronald McDonald Business Breakfast – 19 maart 2019

Het ontbijt op deze lenteochtend was een mooi samenwerkingsverband tussen De Haan Stein advocaten en de Jong & Laan Accountants, die sinds kort in één en hetzelfde gebouw gehuisvest zijn.

Joke Vrolijk opende het ontbijt en dankte de gastheren Pieter Miedema van De Jong & Laan en Serge Evers van De Haan advocaten & notarissen voor hun gastvrijheid. Ook verwelkomde zij de nieuwe leden van wie er maar één aanwezig bleek te zijn, t.w. Rianne Seton van Setonproducties. De andere nieuwe leden zijn:

  • Flexible Plus, Rick Spijkerboer
  • IJsselvliet strategie en realisatie, Frank Markerink
  • Unica Installatietechniek, Gert Ruiter.

Aansluitend gaf Joke aan dat een deel van de badges “nieuwe stijl” klaar is, maar ook een deel door een fout in het systeem, niet goed reproduceerbaar is. Deze leden krijgen binnenkort een nieuwe uitnodiging om hun gegevens en beeldmateriaal te uploaden. Met excuses voor het ongemak.

Hierna was het woord aan Peter Miedema van de Jong & Laan Accountants die voor de facts & figures verwees naar de uitnodiging en zich eigenlijk wilde beperken tot een voor de aanwezigen verrassende actie. Hij bood Huismanager Lianne Booijink een cheque van 6.000 euro aan. De opbrengst van de giften van hun relaties bij de opening van hun kantoor, waarvan het bedrag door De Jong & Laan ook nog was verdubbeld. Lianne was uiteraard uitermate verguld met dit onverwachte cadeautje.

Daarna nam Serge Evers het woord. Hij vertelde over de ontwikkelingen bij De Haan Stein advocaten als onderdeel van de overkoepelende organisatie De Haan Advocaten. De leden van de Ronald Mc Donald Business Breakfastclub zijn uitgenodigd voor deelname aan de workshop arbeidsrecht “Ontsla me dan !“, waarin actuele onderwerpen als #metoo en slapend dienstverband worden besproken. De workshop is op 16 mei van 14-17 uur met aansluitend een borrel. De workshop wordt gegeven door Mr. Boudewijn Smits , gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Het ontbijt, verzorgd door Stern Partyservice, vond gretig aftrek en het netwerkuurtje vloog om.

Tanja Geurtse bedankte de gastheren voor dit geslaagde ontbijt met de overhandiging van een attentie gesponsord door Brasserie Zwolle en overhandigde de bel, gesponsord door Lumen Hotel-Event voor het volgende ontbijt aan Michiel de Haan van Nieuwenhuijse Volvo en Wim ten Hove van PBN-Music & Events.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Henrieke van Assen Fotografie

Tot ziens op dinsdag 16 april. De bijzonderheden over dit ontbijt vindt u twee weken voor de geplande datum in uw mailbox.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcDonald Business Breakfastclub, ook namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt