Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

21-10-2018

Verslag 86e Ronald McDonald Business Breakfast - 16 oktober 2018

In een zomer waar geen einde aan lijkt te komen, kwamen we dinsdagmorgen voor het Ronald McDonald Business Breakfast bij elkaar in het prachtige gebouw van Wensink. “AANGENAAM’ stond er onder de naam op de gevel en zo bleek dit ontbijt, dat Wensink samen met NoConceptNoGlory en ZwaagInterieur organiseerde, ook te verlopen!

Joke Vrolijk nam namens de stuurgroep deze ochtend de opening voor haar rekening. Jan had de avond ervoor een vervelende smak met de fiets gemaakt wat hij moest bekopen met flink wat schaafwonden. Beterschap voor Jan!

Zij verwelkomde de nieuwe leden AutoPalace/Remco van Guilik, CBRE/Marco Vermeer en Wensink/Marcell van den Berg. Dat Marcell, terwijl hij de vorige maand pas lid is geworden, meteen al mede-organisator van dit ontbijt is, was volgens Joke wel een applausje waard.

Daarna volgde een opmerking van wat ernstiger aard: voor het eerst in ons bestaan gaat het inplannen van de ontbijten voor 2019 wat moeizamer dan anders. Inmiddels zijn de maanden januari, februari, april en november gevuld en is er een optie voor oktober. Maar dat betekent dat er nog 5 maanden “gevuld” moeten worden. Daarom een oproep aan alle aanwezigen om alleen of samen een ontbijt te organiseren. Tenslotte is dat een wezenlijk onderdeel van het lidmaatschap. Interesse?: mail naar jmvrolijk@kpnmail.nl

Daarna was het woord aan Marcell van den Berg van Wensink. Zijn verhaal over dit prachtige bedrijf ging vergezeld van een zeer informatief filmpje.

Karin van der Zwaag van ZwaagInterieur en Arjan Biel van NoConceptNoGlory hielden een tweespraak waarin alles draaide om communicatie en creativiteit. Ook deze twee bedrijven lieten gezamenlijk een mooi filmpje zien waarvan de link onderaan het verslag staat.

Daarna was het tijd voor een heerlijk ontbijt, verzorgd door Feest & Culinair.

Annet van Limburg sloot het ontbijt af met de overhandiging van de door Lumen Hotel-Event gesponsorde bel aan de november-organisatoren Gjald/Rianne den Hartog en Arcus IT//Rob Verbeek. Rianne gaf aan dat zij uitkijken naar de organisatie van dit ontbijt, dat plaats zal vinden bij PEC Zwolle.

Annet bedankte de organisatoren van vandaag met een boek, gesponsord door Brasserie Guusz en Loesz/Hans Snippe.

 

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Henrieke van Assen Fotografie

 

Klik hier voor de video van NoConceptNoGlory en ZwaagInterieur

 

Graag tot ziens op dinsdag 20 november bij PEC. De uitnodiging voor dit ontbijt vindt u twee weken voor de geplande datum in uw mailbox.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep RMcDonald Business Breakfastclub

Mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt