Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-09-2018

Verslag 85e Ronald McDonald Business Breakfast - 18 september 2018

Verslag 85e  Ronald McDonald Business Breakfast – dinsdag 18 september 2018

  

De Eekwal-ondernemers hadden dinsdagochtend het mooie weer met hun enthousiaste tekst in de uitnodiging min of meer afgedwongen, dus dat was al een goede start van dit eerste ontbijt na het zomerreces!

Jan Nabers refereerde in zijn opening nog even aan het geslaagde XXL-ontbijt in juni.

Inmiddels leven we alweer in september en is het zaak na te denken over de invulling van de ontbijten in 2019. De maand november heeft de Sligro al geclaimd, maar de rest van het jaar ligt nog voor alle leden open. Interesse om samen met andere leden, of alleen, een ontbijt te organiseren? Meld je dan aan bij Joke Vrolijk, jmvrolijk@kpnmail.nl

Ook nog even een opmerking van zakelijke aard vanuit de stuurgroep: De facturen voor het huidige kalenderjaar zijn in juni verstuurd, maar een aantal leden heeft nog niet betaald. Check het nog even bij de financiële administratie en maak het verschuldigde bedrag s.v.p. zo snel mogelijk over. In december willen we natuurlijk graag weer een mooi bedrag op de cheque laten zien!

 

Dick Timmerman van Het Notarieel, kreeg daarna het woord van Jan. Dick verwelkomde de aanwezigen mede namens Jaap Bolt van Hanzeland Personeelsdiensten (initiatiefnemer van dit ontbijt), Harald Kusters van Haed en Eric Grotens van Tamek accountants & belastingadviseurs. Dit laatste bedrijf is nog maar een korte tijd op deze mooie plek gevestigd i.v.m. hun verhuizing eind deze week naar Emmawijk 1.

Dick kondigde Vincent Robijn (directeur Historisch Centrum Overijssel) aan als spreker van deze ochtend. Vincent loodste de aanwezigen op boeiende wijze door de Eekwalgeschiedenis, waarbij De Eekmolen en het indrukwekkende verhaal van de bewoners van het ontbijt-pand, de familie Frank, de revue passeerden.

Daarna was het tijd voor een heerlijk ontbijt, verzorgd door Stern Partyservice.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Henrieke van Assen Fotografie

 

Tanja sloot de ochtend af met de aankondiging dat Marcell van den Berg (Mercedes-Benz), Karin van der Zwaag (Zwaag Interieur) en Arjan Biel (NoConceptNoGlory) samen het oktoberontbijt voor hun rekening nemen. Marcell nam de bel in ontvangst en gaf aan, dat hij zich vanochtend gelijk als lid heeft aangemeld.

De attentie voor de organisatoren was door miscommunicatie niet beschikbaar, maar dat komt goed…

Tot slot: In het kader van het dubbele jubileum van het Huis en de Huiskamer, heeft reclamebureau Advice de website van onze breakfastclub (www.businessbreakfastclubzwolle.nl) vernieuwd. Dat ziet er allemaal een stuk frisser en meer van deze tijd uit! Neem zelf ook een kijkje, en check dan gelijk of de ledengegevens op de Ledenpagina kloppen! Is dat niet het geval, geef het dan even door aan jmvrolijk@kpnmail.nl

Tot ziens bij het volgende ontbijt bij Mercedes-Benz op dinsdag 16 oktober!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk-Bollen, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt