Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

05-11-2013

Verslag 35ste RMcD Business Breakfast - Care-full B.V.

Na een prachtige zomer en een evenzo geslaagd RMcD-zomerevent op 4 september jl (opening Huiskamer en viering tienjarig bestaan RMcD Huis),  werd het nu weer hoog tijd voor ons maandelijkse RMcD Business Breakfast. Dit keer waren we te gast bij Lily van Diepenbrugge, directeur van Care-full B.V.  Lily gaf in haar woord van welkom aan  bijzonder verheugd te zijn met de komst van de aanwezigen en vond het een voorrecht om in dit gezelschap haar bedrijfsvisie duidelijk te maken. Haar boodschap was eigenlijk simpel: Care-Full is als  arbodienst  ondernemend en gedreven, staat dicht bij de mensen en handelt  flexibel. De organisatie denkt vanuit haar klanten en is motiverend naar de werknemer.  De aanpak van Care-full is resultaat gericht: minder verzuim.  En dat levert geld op! Uiteindelijk doel: commitment!

Lily gelooft in mogelijkheden – haar casemanagers en accountmanagers kennen de klant en zijn creatief in het benutten van mogelijkheden. Care-full’s  bedrijfsartsen beoordelen de belastbaarheid en kijken hoe het herstel bevorderd kan worden en wat daar voor nodig is. Lily: “geloof mij: er is bijna altijd arbeidspotentieel. De uitdaging is hoe die in te zetten”.

Verder gaf Lily aan dat er op wetgevingsgebied enorm veel verandert, met name voor mensen met een tijdelijk contract die ziek zijn of worden.  “Laat je niet verrassen en zorg dat je weet wat dat betekent”. Zij nodigde de aanwezigen uit een afspraak met haar te maken; uiteindelijk heeft iedereen een arbodienst nodig;  sommige leden van de Breakfastclub werken al met Care-full, maar nog lang niet iedereen. Wat Lily betreft wil ze daar graag verandering in brengen!

Om 9 uur sloot Tanja Geurtse het ontbijt, na het overhandigen van de bel aan de organisator van volgende ontbijt:  op dinsdag 15 oktober zijn we te gast bij Wilco Leurink van Landrover Centre Zwolle.  Meer bijzonderheden over dit ontbijt kunt u ongeveer twee weken voor die datum tegemoet zien.