Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

05-11-2013

Verslag 34ste RMcD Business Breakfast - IJsseldelta Center

Gisteren, 18 juni, was het laatste ontbijt voor de zomervakantie; deze keer bij het vernieuwde IJsseldelta Center. Na een gastvrije ontvangst nam Jan Nabers het woord om als eerste de rijders en de crew van de Homeride in het zonnetje te zetten. 

Het team van de Homeride heeft het afgelopen weekend 500 kilometer gefietst van Groningen naar Maastricht. Met forse tegenwind en regen werd de eerste hindernis, de Afsluitdijk, genomen. Een topprestatie die € 13.500,00 heeft opgeleverd! Uiteraard was Huismanager Lianne zeer verguld met dit prachtige eindresultaat.

Met bloemen en een oorkonde die door Pim van der Wildt van Advice werden overhandigd, werd deze prestatie beloond! 

Na het betoog van Jan was het woord aan de gastheer, Marc van Aalst, commercieel directeur van het IJsseldelta Center; hij informeerde de aanwezigen over de nieuwe samenwerking tussen PEC Zwolle, Hotel Lumen en het Organisatieteam. Deze samenwerking is gebundeld onder de naam IJsseldelta Center.  Dit Center, dat bestaat uit het Event Center, de Skyboxen en Business Lounges, het Bluefinger Restaurant en een Organisatiebureau, biedt duizend en één mogelijkheden voor vergaderingen, bijeenkomsten, events, diners en andere feestelijkheden tot maar liefst 2000 personen. Door de intensieve samenwerking met het naastgelegen Hotel Lumen kunnen ook meerdaagse vergaderingen en congressen  worden gefaciliteerd. De vestiging  in het sportieve hart van Zwolle biedt  daarnaast tal van mogelijkheden voor het organiseren van sportieve events. 

Klik op onderstaande link voor een fotoverslag van dit ontbijt. Met dank aan Eva Posthuma Fotografie!

http://slideshows.evaposthuma.nl/RMCD0613" href="http://slideshows.evaposthuma.nl/RMCD0613">slideshows.evaposthuma.nl/RMCD0613

Na het verhaal van Marc kon iedereen het prachtige Event Center zelf bewonderen en genieten van een heerlijk ontbijt. Ondertussen kon men op het grote scherm prachtige beelden voorbij zien komen van de sportieve inspanningen van het Homerideteam! 

Om 9 uur sloot Jan het ontbijt, na het overhandigen van de bel aan de organisator van het septemberontbijt: Lily van Diepenbrugge van Care-full B.V.

Jan wees de aanwezigen er ook nog een keer op om vier september in hun agenda vast te leggen voor een zomerbijeenkomst waarbij ook de partners van harte welkom zijn!

Tot ziens op dinsdag 17 september, maar eerst natuurlijk een zonnige en relaxte zomer toegewenst!!