Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

25-10-2017

Verslag 75e RMcD Business Breakfast - 17 september 2017

Verslag 75e RMcD Business Breakfast – ‘Zwolle proeft buiten de deur’ georganiseerd door IJsseldelta Autolease, Bakkerij van der Most, Comm together, Reimink Café & Zalen en Let's stay tuned

Op dinsdagmorgen 19 september kwamen de leden binnen via de voordeur van In de Wal Auto’s, de plek waar Bob Hemmers IJsseldelta Autolease ook zijn onderkomen heeft. Verderop op het terrein, was de buitenplaats voor vanochtend omgetoverd tot een intiem mini-truck-ontbijtfestival. Mooi om te ervaren dat het ontbijt ‘Zwolle proeft buiten de deur’ een echte co-productie is van vijf bedrijven die op ieder hun eigen manier een link hebben met Lemelerveld. De zeven ondernemers (Bob Hemmers, Mark van der Most, Annelieke van der Most, Michel Reimink, Koos de Vries, Hugo Geurtse en Tanja Geurtse) hebben laten zien dat je samen iets moois kunt neerzetten. Door het benutten van ieders kwaliteit en elkaars product/dienst werd het een bijzonder geheel; gastvrij, streekeigen, met aandacht, professioneel, persoonlijk, creatief en natuurlijk ook gezellig.

Als echte VIP-gasten konden de breakfastclubleden met een polsbandje het festivalterrein op. Jan Nabers heette de nieuwe leden Gertjan Holterman (AT7T9 werving & selectie), Jeffrey Kromodipo (Centric) en Erwin Vijfhuizen (ImBeeld) welkom. Deze keer geen klassieke toespraken of presentaties van de bedrijven. Ook daar was over nagedacht en aandacht aan besteed! Het was Willem Gunneman, samen met pianist Menno Beijer, die de organiserende ondernemers een voor een op muzikale wijze voorstelde. Dit deed hij op zijn eigen manier: ter plekke geïmproviseerd, interactief met alle aanwezigen, rap van de tongriem gesneden, pakkend samengevat, humoristisch en soms ook ontroerend. Na de muzikale opening was het tijd om te genieten van alle lekkernijen uit eigen keuken van Bakkerij van der Most en Reimink Café & Zalen. Rond de klok van negen uur bracht Willem alles samen in een swingende ‘Lemelerveldse’ aubade.

Harold van Riessen van Stichting Topsportteams Zwolle sloot het ontbijt met het ritueel van het belletje (aangeboden door Lumen Hotel-Event) en nodigde iedereen uit voor het volgende ontbijt op 18 oktober in een sportieve omgeving.

Nog even nagenieten?

Met vriendelijke groet,

Jan Nabers en Tanja Geurtse, Stuurgroep RMcD BBC, mede namens de andere stuurgroepleden Joke Vrolijk, Annet van Limburg en Pim van der Wildt