Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-07-2017

Verslag 74e RMcD Business Breakfast - 20 juni - Benthem Gratama advocaten en Van Lanschot-Kantoor Zwolle

Verslag 74e RMcD Business Breakfast - Benthem Gratama advocaten en Van Lanschot-Kantoor Zwolle

Bijna de langste dag van het jaar, maar in ieder geval een superzomerse dag. Van Lanschot-kantoor Zwolle en Benthem Gratama advocaten hadden geen beter moment kunnen kiezen voor hun RMcD-Buitenontbijt. Niet alleen de gasten van vanmorgen maar ook de mensen die langs fietsen waren blij verrast bij de aanblik van dit zomerse ontbijt. Stern Partyservice had dan ook goed uitgepakt met de aankleding en de catering van dit ontbijt!

Voor Jan Nabers het woord gaf aan gastheren Martijn Kerkdijk van Benthem Gratama en Henk Vis van Van Lanschot, had hij eerst nog een aantal huishoudelijke mededelingen. Allereerst vestigde hij de aandacht op het zomerevent op maandag 28 augustus. Omdat de opbrengst van dit event volledig ten goede komt van het RMcD Huis riep hij allen die zich nog niet hadden ingeschreven voor dit evenement op Golfbaan het Rijk van Nunspeet (golfclinic,golfwedstrijd en maaltijd) om dit alsnog te doen. De uitnodiging is inmiddels opnieuw aan alle leden verstuurd: aarzel niet en schrijf je in voor dit geweldige event (mail naar jmvrolijk@kpnmail.nl)

Jan maakte ook melding van het grote aantal reacties op het verzoek van de stuurgroep om een nieuwe belsponsor.  Lumen Hotel-Event was de eerste die op dit verzoek reageerde en hun naam zal, zodra de laatste twee bellen van Handelsbanken zijn uitgedeeld, op de nieuwe bellen pronken. Uiteraard gaat onze dank uit naar Handelsbanken voor hun belsponsoring gedurende de laatste twee jaar.

Twee nieuwe leden werden verwelkomd, t.w. Berthran Selles van Selles | Uw klik met IT en Dennis Tulleken van Theatre Pathe Zwolle.

Daarna was het woord aan Martijn Kerkdijk van Benthem Gratama advocaten. Hij vertelde dat Benthem Gratama een duidelijke missie heeft. En dat is om de klanten vanuit hun expertise te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. De advocaten van Benthem Gratama doen dat snel, goed en met heel veel plezier. Daarna vertelde Martijn  dat Benthem Gratama zich in het bijzonder focust op een aantal sectoren en gebieden. Dat zijn Bouw&Vastgoed, Agrarisch&Grondzaken, Onderneming&Organisatie en Personen&Familierecht. Tot slot geeft Martijn aan, dat iedereen van harte welkom is om eens langs te komen voor een kop koffie en vrijblijvend van gedachten te wisselen over datgene wat de ondernemer bezighoudt.

Na Martijn kreeg Henk Vis van Van Lanschot de microfoon en vertelde hij de aanwezigen waar Van Lanschot-kantoor Zwolle zich dagelijks mee bezighoudt. Van Lanschot is al aanwezig in Zwolle vanaf eind jaren ‘70. Onlangs hebben ze de overname van Staal bankiers afgerond en zijn ze met een ervaren en leuk team goed bemand in Zwolle. Van Lanschot houdt zich bezig met alle vermogensvraagstukken die iedere Nederlander heeft en maken daarvoor onder andere  gebruik van Evi wat volledig online gaat. Op het kantoor van Van Lanschot kun je terecht voor een persoonlijk advies over de opbouw, instandhouding en groei van je vermogen.En toen was het tijd voor al het heerlijks dat rondom de gasten stond opgesteld. Iedereen liet het zich meer dan goed smaken.

Klik hier voor het fotoverslag van Eva Posthuma Fotografie

Tanja sloot het ontbijt af en bedankte Martijn Kerkdijk en Henk Vis voor dit geweldige ontbijt met een boekenattentie in stijl (grillend de zomer door) die ter beschikking was gesteld door Feest & Culinair.

Tot slot kreeg Bob Hemmers van IJsseldelta Autolease de gelegenheid toe te lichten waar het volgende ontbijt, georganiseerd door een aantal Lemelerveldse bedrijven, plaatsvindt. Dat gebeurt bij In de Wal Auto’s. IJsseldelta Autolease pakt de organisatie op samen met:

Mark vd Most - Bakkerij vd Most 

Annelieke vd Most - Comm together

Michel Reimink en Koos de Vries - Reimink Café & Zalen 

Tanja en Hugo Geurtse - Let's stay tuned.

Maar eerst gaan we genieten van een hopelijk lange, mooie zomer, waarin dus geen ontbijten staan gepland maar wel het hierboven genoemde zomerevent op maandag 28 augustus.

De bijzonderheden voor dit ontbijt vindt u twee weken voor de geplande datum in uw mailbox. Tot ziens op dinsdag 19 september!

Bij vertrek kregen alle leden uit handen van Frank Dekkers (lid namens IJsselkern) een folder mee over de NIGHTSKATE ZWOLLE op vrijdag 7 juli 2017 waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt van het RMcD Huis Zwolle. Inschrijven kan via www.nightskatezwolle.nl

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse,  Annet van Limburg,Jan Nabers en Pim van der Wildt