Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-06-2017

Verslag 73e RMcD Business Breakfast - 16 meil 2017 - Hotel Pillows Zwolle

Verslag 73e RMcD Business Breakfast – 16 mei 2017 – Sandton Hotel Pillows

Jan Nabers opende, zoals gebruikelijk, het ontbijt waar een enorm groot aantal leden acte de présence gaf. Na een welkom aan ons nieuwe lid Arcrus IT Group BV, Rob Verbeek, memoreerde Jan allereerst het zomerevent op de Golfbaan het Rijk van Nunspeet op maandag 28 augustus 2017. De uitnodiging voor dit event vond u gisteren in uw mailbox. Een  mededeling van heel andere aard was de aankondiging van de verzending van de factuur over 2017 waarvan het hele bedrag ten goede komt van het RMcD Huis. Graag uw aandacht hiervoor.

Hierna vertelde Julia Vijftigschild, manager van het –nu nog- Sandton Hotel Pillows over de grote metamorfose die dit hotel de komende zomer zal ondergaan. Nadeel is dat het hotel daar wel een aantal maanden voor dicht moet, maar daarna zal het dan ook met trots de nieuwe naam “Pillows Grand Hotel Ter Borch” dragen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de realisatie van een grote serre die een nieuw restaurant zal huisvesten. Verder komt er een restyling van de twee multifunctionele salons, de bar lounge en 42 hotel- en badkamers. Ook wordt de keuken verbouwd en komt eer een nieuw terras aan de voorkant. Kortom: de ideale ontmoetingsplek voor uw overleg, ontbijt, lunch, diner en vergaderingen. Julia hoopt na de opening velen van de aanwezigen met hun relaties in het vernieuwde hotel te begroeten.

Vervolgens verscheen Pim Hoek van Junior Kamer Zwolle op het podium om het Hanzebal te promoten, dat hij samen met Esmée Pater en Freddy Wennemars (beiden lid van onze club) organiseert. De Junior Kamer Zwolle viert op 17 juni haar 50-jarige bestaan, ter gelegenheid waarvan een feestelijk gala in Theater de Spiegel wordt georganiseerd. Met de opbrengst van de dinerkaarten die volledig ten goede komt van het Ronald McDonald Huis in Zwolle, zal de keuken in het Huis worden gerenoveerd. Meer informatie hierover heeft u inmiddels per separate mail ontvangen.

Klik hier voor het fotoverslag met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Tanja sloot het ontbijt af en bedankte Julia Vijftigschild en Jolanda Kamphuis voor de organisatie van deze geslaagde ochtend. Belsponsor Handelsbanken werd uiteraard in dit afsluitende praatje genoemd, evenals Feest & Culinair voor de aangeleverde attenties voor Julia en Jolanda.

Roland Booster van Van Lanschot –kantoor Zwolle kreeg van Tanja de bel voor de organisatie van het juni-ontbijt overhandigd. Dit ontbijt wordt samen met Benthem Gratama Advocaten georganiseerd in het pand waar zij beide gevestigd zijn.

De bijzonderheden voor dit ontbijt vindt u twee weken voor de geplande datum in uw mailbox. Tot ziens op dinsdag 20 juni!

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse,  Annet van Limburg,Jan Nabers en Pim van der Wildt