Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

15-02-2017

Verslag 70e RMcD Business Breakfast - 14 februari 2017- Van Wijnen Groep N.V.

Verslag 70e RMcD Business Breakfast – 14 februari 2017 – Van Wijnen Groep N.V.

De oproep aan de leden om op deze Valentijnsdag het ontbijt een beetje rood te kleuren, was door de organisator Van Wijnen Groep N.V. in ieder geval meer dan goed opgepikt. De rode loper lag uit en de hal waar het ontbijt werd gehouden zag er supergezellig uit met prachtige rode hartjesballonnen. Ook Jan Nabers die het ontbijt zoals gebruikelijk opende, had enthousiast gevolg gegeven aan de oproep, want hij droeg een spetterend rood vestje onder zijn kostuum. Dat dateerde, zo bekende hij de aanwezigen, nog van zijn huwelijksdag toen hij zich, als de ideale man, helemaal had aangepast aan zijn eveneens in het rood geklede bruid.

Jan verwelkomde de nieuwe leden

- Irma Smit van Cycloon

- Erik van der Zwaluw van Golfbaan het Rijk van Nijmegen en

- Ronald Kloens van Sollicipuur.

De technische voorzieningen op het podium waren zeer goed geregeld door Present-it. Met behulp hiervan heette Paul Rosier ons namens Van Wijnen van harte welkom . Klaas Haasjes is weliswaar het gezicht naar buiten en vertegenwoordigt het bedrijf bij de RMcD ontbijten, maar Paul is de directeur van Van Wijnen. In het kort licht Paul toe dat in de zomer van 2016 bouwbedrijf Heldoorn is overgenomen door Van Wijnen. Hiermee heeft het grote Van Wijnen een lokaal gezicht in Zwolle gekregen. Aangezien veel aanwezigen Van Wijnen kennen of er van hebben gehoord kiest Paul ervoor om geen uitgebreide bedrijfspresentatie te geven. In de hal waar het ontbijt werd gehouden, worden de mooiste klussen geklaard! Meer weten over dit bedrijf? Surf dan naar https://www.vanwijnen.nl/

Daarna was het tijd voor het Valentijnsontbijt dat uitstekend verzorgd was door Stern Partyservice. Rode lippenchocola, heerlijke aardbeiengerechtjes uitgeserveerd door een heus aardbeienmeisje, hartenbroodjes: het thema van dit ontbijt kon je absoluut niet ontgaan. Op het podium was nog een prachtig schilderij in stijl te zien van ons lid Marieke Brouwers (Art by Marieke Brouwers)

Annet sloot het ontbijt af en bedankte Klaas en Paul voor de geweldige organisatie, die achter de schermen door Antea Bisschop was uitgevoerd. Feest & Culinair had als attentiesponsor voor een bij dit ontbijt passend cadeau gezorgd voor de organisatoren in de vorm van het boek “vijftig tinten kip” ;).

Annet overhandigde de bel –gesponsord door Handelsbanken- voor het volgende ontbijt aan Gerard Dresens van Loyall ICT Groep. Gerard vertelde dat hij daarvoor als locatie het Autismehuis in Herfte heeft gekozen. Bijzonderheden over dit ontbijt vindt u in de uitnodiging die u begin maart in uw mailbox ontvangt.

Klik hier voor het fotoverslag (met dank aan Eva Posthuma Fotografie)

Tot ziens op 21 maart.

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse,  Annet van Limburg,

Jan Nabers en Pim van der Wildt