Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

18-11-2016

Verslag 67e RMcD Business Breakfast - 15 november 2016- Sligro Zwolle

Verslag 67ste RMcD Business Breakfast – 15 november 2016 – Sligro

Vanmorgen was het een beetje “thuiskomen” bij de Sligro want zij organiseerden al voor de tweede keer het ontbijt in hun prachtige vestiging. Jan Nabers opende met een paar belangrijke mededelingen: wie wil de organisatie van het januari-ontbijt op zich nemen? (inmiddels voor elkaar). Verder opnieuw de dringende oproep om te komen als je je hebt opgegeven: de organisator houdt rekening met het opgegeven aantal en het is zonde als er zoveel etenswaren overblijven; natuurlijk kan er sprake zijn van overmacht, maar heb je je opgegeven, schrijf het dan even in je agenda.

Jelger Kroon, bestuurslid van het RMcD Huis, kreeg na Jan het woord en had een enthousiasmerend verhaal over de Weissensee4kids-schaatstocht, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan het Huis. De informatie hierover heeft u inmiddels al per aparte mail ontvangen.

Daarna heette Gerben Rozema, Vestigingsdirecteur van de Sligro, ons van harte welkom. Hij was blij dat zoveel mensen gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging. Hij vertelde in het kort waar de Sligro voor staat en de flitsende presentatie op de grote schermen zette dat verhaal nog eens extra kracht bij.

Ondertussen had Stern Partyservice met de producten van de Sligro een prachtig ontbijt klaar getoverd dat al uitnodigend stond te lonken. Iedereen liet het zich onder het netwerken goed smaken. Sommige leden werden ondertussen geïnterviewd door Eelco Kuiken die voor de Stentor/Ondernemer een pagina over onze Breakfastclub zal schrijven.

Tanja sloot het ontbijt af, met een mooi boeket (sponsor: Feest & Culinair) voor organisator Gerben Rozema.  Gerben nodigde ons uit na het ontbijt nog even een rondje Sligro te doen.

Roy Bolink, gastheer van de Golftuin, nam de bel (sponsor: Handelsbanken) voor de organisatie van het volgende ontbijt in ontvangst. Een belangrijk ontbijt want dan wordt de eindejaarscheque aan Lianne Booijink overhandigd. Roy verheugde zich al op onze komst en verzekerde ons er een feestelijke morgen van te maken.

Klik hier voor het fotoverslag van dit ontbijt, met dank aan EVA POSTHUMA FOTOGRAFIE

Bij vertrek wachtte ons nog een verrassing: Sligro liet ons niet weggaan zonder een mooi product uit hun assortiment.

Tot ziens op dinsdag 20 december bij de Golftuin. De bijzonderheden over dit ontbijt leest u in de uitnodiging die u twee weken voor de geplande datum in uw mailbox vindt.

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse,  Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt

 

 

https://vimeo.com/192096812