Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

19-05-2016

Verslag 63ste RMcD Business Breakfast - 17 mei 2016 - PEC Zwolle

Verslag 63ste RMcD Business Breakfast – 17 mei  2016 – PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft natuurlijk al heel wat keren gescoord  en ook vandaag lukte dat weer prima. Te beginnen met het aantal deelnemers: maar liefst 153 leden hadden zich opgegeven.  We zijn er onderhand aan gewend dat het aantal aanmeldingen iets lager ligt (graag komen als je je opgeeft!) maar ook zonder deze leden waren er twee meer dan goed gevulde zalen! Een prachtige opkomst dus op een unieke locatie!

Met een kopje koffie/thee of een sapje werden we op het veld namens de stuurgroep welkom geheten door Jan Nabers als ‘stadionspeaker’. Jan vertelde dat “we”, als mensen die het RMcD Huis een warm hart toedragen,  heel trots zijn op PEC Zwolle. Enerzijds omdat ze het afgelopen seizoen 8e in de Eredivisie zijn geworden, anderzijds omdat ze de verbinding met het RMcD Huis Zwolle zo serieus nemen: vorig jaar als hun goede doel en dit jaar door op 8 april de gelegenheid te geven een actie te organiseren die de Homeride ongeveer €9.000 opleverde. “Bovendien”, zei Jan: “gaan we straks een shirt veilen waarvan de opbrengst ook weer voor het Huis is”.

Na de ontvangst was het tijd om ons te verplaatsen naar de exclusieve, zakelijke ruimtes van PEC Zwolle en IJsseldelta Center, namelijk de Business Loge en Business Loge Plus.

Hier kwamen Chris Lindeboom (Hotel Lumen) en Gerard Nijkamp (Technisch directeur PEC Zwolle) kort aan het woord. Chris over de vele mogelijkheden binnen het IJsseldelta Center en Gerard Nijkamp over de technische zaken, waarmee hij een ‘ kijkje in de keuken’  van PEC Zwolle gaf.

Vervolgens stond er een heerlijk ontbijt klaar. Tegen het einde van het ontbijt werd de hierboven aangekondigde veiling gehouden met twee exclusieve wedstrijdshirts, aangeboden door PEC Zwolle. Mede dankzij het enthousiasme van veilingmeester Jan Nabers was de uiteindelijke opbrengst in totaal 900 euro, een bedrag dat ten goede komt van het RMcD Huis Zwolle. Gerard Dresens van Loyall ICT Group en Milou van Elburg van Rabobank IJsseldelta kwamen als hoogste bieders uit de bus. Beiden toonden zich zeer verguld met hun shirts.

Tot slot bedankte Jan allereerst Joost Broerse, Chris Lindeboom en Gerard Nijkamp voor hun inbreng en daarna Dorien met een bos bloemen gesponsord door Hans Snippe. De door Handelsbanken gesponsorde bel ging over in handen van Paul van de Berg van CSE-Landstede die ons voor het volgende ontbijt uitnodigde. Waar nu nog wordt gebouwd krijgen we op dinsdag 21 juni  als Business Breakfastclub een prachtige inkijkje bij het CSE, die het ontbijt samen met Move4Mobile (Geert Bults) en Marktlink (Jeroen Oldengarm) organiseert. Bij het CSE wordt de jeugdselectie van PEC Zwolle getraind. Geert Bults vroeg tot slot aandacht voor een app, waarover inmiddels een mail is uitgegaan.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Tot ziens op dinsdag 21 juni 2016!  De bijzonderheden voor dit ontbijt volgen twee weken voor de geplande ontbijtdatum.

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden  Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt