Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

21-04-2016

Verslag 62ste RMcD Business Breakfast - 19 april 2016

Verslag 62ste RMcD Business Breakfast – 19 april 2016 – fit20

De ochtend begon voor sommigen al sportief: velen hadden wat moeite om de weg van de parkeergarage naar fit20 in Zwolle Hanzeland te vinden, dus dat werd gelijk al een flink drafje om op tijd te zijn!

124 leden hadden zich opgegeven en daarvan gaven zo’n 100 man acte de présence in Café Hanz, waar het ontbijt gecaterd werd door Feest & Culinair van Hans Snippe.

Jan Nabers opende het ontbijt,  vertelde het een en ander over de Homeride op 25 en 26 juni en gaf vervolgens het woord aan David Kuperus, studio-eigenaar en personal trainer van fit20. David gaf een korte uitleg over de essentie van fit20: fit in 20 minuten per week; altijd met een personal trainer, waarbij je alleen of als duo kunt trainen, omkleden niet nodig en met een snel resultaat. David nodigde Ronald Booster van Van Lanschot uit om hem te laten ervaren wat een dergelijke training inhoudt. Daarna konden we aan tafel voor een heerlijk ontbijtje.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Nadat David uit handen van Tanja de door Feest & Culinair gesponsorde bloemen had ontvangen, nam hij voor de tweede keer het woord. Hij gaf aan dat van elk lid dat komt trainen bij fit20, hun betaling voor de eerste maand van het abonnement ten goede komt van het Huis in Zwolle. Een prachtig gebaar! Je kunt via www.fit20.nl eerst nog twee gratis kennismakingstrainingen boeken.

Tot slot overhandigde Tanja de bel (gesponsord door Handelsbanken) voor de organisatie van het volgende ontbijt aan Joost Broerse, commercieel  directeur van PEC.  Als de weergoden ons op 17 mei gunstig gezind zijn, zal het ontbijt plaatsvinden op het veld van PEC: hoe bijzonder is dat! Weer een ontbijt om naar uit te kijken dus.  De uitnodiging voor dit ontbijt vind je twee weken voor de geplande datum  in je mailbox. Niet ontvangen? Trek dan even aan de bel bij jmvrolijk@kpnmail.nl

Tot ziens op dinsdag 17 mei  2016 bij PEC!

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden  Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt