Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

17-02-2016

Verslag 60ste RMcD Business Breakfast - 16 februari 2016

Het 60ste ontbijt in het 360 photo lab samen met het 50-jarige Nooter Technische Installaties.

Voor een aantal mensen bleek het ijskrabben op deze koude winterochtend reden genoeg om niet naar het 60e ontbijt te komen. Jammer, want daardoor misten ze de kans een kijkje achter de schermen te nemen bij een innovatief bedrijf als 360 photo lab dat, samen met buurman Nooter Technische Installaties, dit februari-ontbijt organiseerde. Jammer ook voor de cateraar die het ontbijt toch afstemt op het aantal aanmeldingen op de site (150!).

Omdat beelden meer zeggen dan woorden onderstaand de link naar de presentatie die na het openingswoorden van Jan Nabers (stuurgroep) en organisatoren Arjan Biel en Bart Nooter, werd getoond. Daarin krijgt u een goed beeld van datgene waar deze bedrijven voor staan: innovatieve oplossingen! Beeld en geluid werden deze ochtend mede mogelijk gemaakt door Marnix Hacquebord van Present-IT (ook lid van onze club).

Klik hier voor de presentatie

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Klik hier voor het videoverslag van Marco Slot (credits: marcoslotphoto)

Hierna konden we genieten van een heerlijk ontbijt, verzorgd door Hans Snippe van Feest & Culinair, die ook de bloemen voor de organisatoren sponsorde. Tanja Geurtse overhandigde deze boeketten met een woord van dank aan Arjan en Bart voor de organisatie van dit geslaagde ontbijt.

De door Handelsbanken gesponsorde bel werd overhandigd aan Minoes van der Kolk van Sauna Swoll. Zij vond dat iedereen op 15 maart zelf maar moet ervaren wat een heerlijke sauna Zwolle rijk is. De uitnodiging hiervoor vindt u begin maart in uw mailbox. Niet ontvangen? Trek dan even aan de bel bij jmvrolijk@kpnmail.nl

Tot ziens op dinsdag 15 maart 2016 bij Sauna Swoll!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt