Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-03-2013

Verslag 31ste RMcD Business Breakfast- Regus/fit20

Dit keer waren we voor het 31ste Ronald McDonald Business Breakfast te gast bij Regus en fit20, die in één en hetzelfde pand zijn gevestigd. Daar stond een gezond en heerlijk ontbijt klaar, voortreffelijk verzorgd door Mike en zijn Micaffe-team.

Na een woord van welkom, gaf Jan Nabers eerst een korte update van de Homeride-sponsorvorderingen; het zit er dik in dat de beoogde € 12.500,- gehaald wordt: klasse!!.

Jeroen Imming, General Manager van Regus Zwolle Businesspark en David Kuperus, studio-eigenaar en personal trainer van fit20 namen vervolgens het woord van Jan over. Jeroen lichtte de uitgebreide mogelijkheden van de vele diensten die de Regus Business Centres overal ter wereld op vergadergebied te bieden hebben, nog eens extra toe. David Kuperus overtuigde de aanwezigen met zijn enthousiaste verhaal (en later op de ochtend met aanschouwelijk onderricht) dat het toch echt mogelijk is mensen fit te helpen worden in slecht 20 minuten per week d.m.v. een intensieve personal training. Vooral het feit dat men zich voor die training niet om hoeft te kleden wekte van tevoren veel ongeloof, maar werd beter begrepen nadat men gezien had hoe de training in zijn werk gaat.

De fotoreportage van dit geslaagde ontbijt is via onderstaande link te bekijken. Met dank aan Theo Smits, die heel wat tafeltjes beklommen heeft om iedereen zo goed mogelijk op de plaat vast te leggen ;)
http://www.flickr.com/photos/theosmits/sets/72157633035055984/show/

Tanja Geurtse bedankte de organistoren voor dit geslaagde ontbijt waarvoor zij Jeroen en David als dank een door Landrover Centre gesponsord bloemetje overhandigde. Richard Bredewold van Backstage AV nam de Breman-bel in ontvangst voor de organisatie van het volgende ontbijt op dinsdag 16 april aanstaande. Bijzonderheden daarover vindt u rond 2 april in uw mailbox.

Als u toch bezig bent deze ontbijtdatum in uw agenda vast te leggen, noteer dan gelijk woensdag 4 september 2013 van 16-20.00 uur. Dan organiseert de stuurgroep een event voor leden en hun partners om stil te staan bij het 10-jarig bestaan van het RMcD Huis, de opening van de Huiskamer en bij alles wat er in de afgelopen jaren is bereikt. Meer info volgt t.z.t.

Onderaan dit verslag treft u nog een uitnodiging aan van Lianne Booijink voor het Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi. Graag uw aandacht hiervoor.

Tot ziens bij het volgende ontbijt op dinsdag 16 april 2013 bij Backstage AV!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, verder bestaande uit Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek en Pim van der Wildt

UITNODIGING ZWOLS RONALD McDONALD BENEFIET GOLFTOERNOOI

Kijkt u ook zo uit naar het voorjaar? Lekker golfen op prachtig groene greens. Dan is onderstaande uitnodiging echt iets voor u!

Op donderdag 18 april aanstaande. zal –alweer voor de achtste keer- hetZwolse Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi worden georganiseerd. Vaak valt dit Benefiet Golftoernooi samen met één van de eerste echte lentedagen. Ook dit jaar stelt het Bestuur van de Golfclub Zwolle haar fraaie 18-holes golfbaan voor dit toernooi ter beschikking. Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

10.30 - 11.45 uur ontvangst deelnemers door voorzitter drs. Stefan J. van Dijk met aansluitend een heerlijke lunch.

11.45 - 12.15 uur gelegenheid tot inslaan, waarbij de driving-range en putting-green tot uw beschikking staan.

12.30 uur start van de wedstrijd met een aantal leuke verrassingen die u niet wilt missen!

17.30 uur binnenkomst van de flights en tijd voor een drankje; tevens gelegenheid om te douchen en om te kleden.

19.00 – 21.30 uur diner en prijsuitreiking.

Dit jaar bestaan het Ronald McDonald Huis Zwolle alweer 10 jaar. In deze periode hebben wij aan meer dan 1.700 ouders en gezinnen in moeilijke tijden een gastvrij verblijf kunnen bieden. De opbrengsten van het Benefiet Golftoernooi dragen substantieel bij aan de continuïteit van ons Huis. Uw deelname aan en betrokkenheid bij het Benefiet Golftoernooi zijn daarom erg belangrijk.

De kosten bedragen € 1.000,- per flight van 4 personen. Ook bestaat de mogelijkheid om per persoon mee te doen. De kosten bedragen dan € 250,- per persoon.

Heeft u interesse neemt u dan contact op met Lianne Booijink: 06- 55 79 80 14 of zwolle@ronaldmcdonaldhuis.nl

Uw reactie zien we graag voor 29 maart aanstaande tegemoet!