Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-01-2016

Verslag 59ste RMcD Business Breakfast - 19 januari 2016- Alewijnse Zwolle

VERSLAG 59e RMcD BUSINESS BREAKFAST – DINSDAG 19 JANUARI 2016 - ALEWIJNSE ZWOLLE

Stuurgroeper Jan Naberse opende het eerste ontbijt van dit jaar met een warm welkom aan alle aanwezigen (130 aanmeldingen!) en, in het bijzonder, de nieuwe leden, t.w.: 038 Zonnepalen Advies/Berend Panhuis, ABN AMRO BANK/Huseyin Buyur, Ambitie aan zet!/William Lievers, Bevede/Bert van Dijk, Deltion/Esther Hulsman, DTZ Zadelhoff v.o.f./Andre ter Huurne, Energiewacht Groep/Jurgen van der Willik, IKEA Zwolle/Sandra Schouten, Jobsome/Esmee Pater, Golftuin Zwolle/Goos Middag, Lopers Company/Peter Jansen, Oosterhof Management/Inge Oosterhoff, Puurst Ondernemersacademie/Pieter Henzen, Smit de Vries/Jeroen de Vries en Van Lanschot Apeldoorn-Zwolle/Roland Booster. Niet al deze bedrijven waren al bij dit ontbijt aanwezig.

Met de komst van deze nieuwe leden is het vertrek van een aantal trouwe leden eind december weer helemaal goedgemaakt. Jan memoreerde ook nog het schaatsevenement dat deze week op de Weissensee wordt verreden; een deel van de opbrengst komt ten goede van het RMcD Huis. Dat verklaarde ook de afwezigheid van Lianne deze morgen: zij vertrekt woensdag naar de Weissensee om de schaatsers in Oostenrijk persoonlijk aan te moedigen.

Daarna was het podium voor Luc Lageweg, directeur van Alewijnse en Andrej Pieterson, Commercieel Manager. In een zeer geslaagde tweespraak en dito presentatie op het scherm vertelden zij op humoristische wijze wat Alewijnse voor iedereen kan betekenen. Geen gortdroge opsomming van feiten en cijfers, maar een kort maar krachtig inkijkje in dit interessante, wereldwijd opererende familiebedrijf. Juist door deze krachtige presentatie zal Alewijnse voortaan bij iedereen op het netvlies gebrand staan! Techniek en communicatie blijken heel goed samen te kunnen gaan.

Het ontbijt, gecaterd door ons lid Stern Partyservice, viel enorm in de smaak. En zo was het uur weer snel voorbij. Tanja sloot het ontbijt af, dit keer niet met het bekende kleine belletje, maar met een door Andrej Pieterson overhandigd exemplaar in een “Alewijns jasje”:  zo werd ook hier belicht dat de technische mogelijkheden bij Alewijnse onbeperkt zijn. De bel werd door Andrej overhandigd aan Arjan Biel/360 photo lab, de volgende ontbijtorganisator. Dit ontbijt vindt plaats op 16 februari.

Tot slot: dank aan onze gastheer van vandaag, Alewijnse Zwolle, aan cateraar Stern Partyservice, belsponsor Handelsbanken en bloemsponsor Feest & Culinair. Last but not least: een woord van dank aan de verkeersregelaars. Zij wisten het toegestroomde verkeer op een adequate manier naar de parkeerplaatsen te leiden; parkeerplaatsen die er, dankzij de samenwerking met verschillende bedrijven op de Marslanden, in voldoende mate aanwezig waren.

Klik hier voor de fotoreportage, met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Tot ziens op dinsdag 16  februari. De uitnodiging hiervoor vindt u begin februari in uw mailbox. Niet ontvangen? Trek dan even aan de bel bij jmvrolijk@kpnmail.nl

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt