Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

18-11-2015

Verslag 57ste RMcD Business Breakfast - 17 november 2015- Nieuwe Buitensocieteit

VERSLAG 57e RMcD BUSINESS BREAKFAST – DINSDAG 17 NOVEMBER 2015

Regardz/de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Jan Nabers trapte op deze regenachtige ochtend af met een warm welkom aan alle aanwezigen. Jammer dat van de opgegeven leden weer een flink aantal verstek liet gaan. De organisator krijgt van tevoren het aantal door en dan is het vervelend als zoveel mensen op het laatste moment afhaken!

Jan nodigde de leden uit om te overwegen in 2016 een ontbijt te organiseren; de maanden april t/m december (m.u.v. juli/augustus = zomerreces) staan nog open. Een mail aan Joke volstaat: e jmvrolijk@kpnmail.nl 

Voor het decemberontbijt van 2015 hebben we al wel een locatie (Hedon), maar zoeken we nog een mede-organisator naast Chiquita Welmerink van Wel-Com! Mediation, Training en Coaching.

En nu het ontbijt van gisteren: Jan gaf het woord aan Luciën van de Veerdonk, directeur van de Nieuwe Buitensociëteit. Hij gaf aan dat het belangrijkste van een netwerkontbijt het samen komen is: het leggen en onderhouden van contacten en natuurlijk het ontbijt zelf! Luciën: “Als toeters en bellen het doel van een bijeenkomst niet ondersteunen, moet je je afvragen of die van toegevoegde waarde zijn. Vandaar geen energieke binnenkomst in “Cirque du Soleil”- stijl: ik heb hoogtevrees!, geen Koningin, geen band. De toegevoegde waarde die wij als locatie bieden is, naast alle hardware, het oprecht meedenken om van iedere bijeenkomst in Theater Buitensoos een magisch moment te maken”.

Luciën vroeg de gasten vervolgens om de Bestekhuisjes die op de tafels stonden, te sponsoren. De opbrengst daarvan komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle (zie bijlage voor meer informatie). Met ruim 200.000 gasten per jaar een mooie manier om als sponsor je bedrijf onder de aandacht te brengen bij zowel regionale als landelijke prospects. Bovendien nog voordelig ook (zie bijgevoegde flyer voor meer informatie).

Tot slot kondigde Luciën zijn vertrek aan als directeur van de Nieuwe Buitensociëteit.

Na 8 jaar Nieuwe Buitensociëteit is hij per 1 januari 2016 aangesteld als Divisie directeur van de Regardz Hospitality Group. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van:

  • Beste Western Plus Airport Hotel Rotterdam
  • The Globe in Den Haag
  • Best Western Plus Berghotel Amersfoort
  • Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
  • Theater Buitensoos Zwolle

Per 1 januari 2016 zal Ingeborg Peterson de functie van directeur Nieuwe Buitensociëteit en Theater Buitensoos op zich nemen. Ingeborg is op dit moment Sales Manager van de locatie in Zwolle.

Jan sloot het ontbijt af met een bloemetje voor Ingeborg als organisator van het ontbijt (tevens bedoeld als gelukwens met haar nieuwe job) en –alsnog- voor Gerrit Vlessert van Inside Investments voor de organisatie van het oktoberontbijt, waarvan Retail & More de mede-organisator was.

De bel voor het volgende ontbijt werd in ontvangst genomen door Chiquita Welmerink.

Klik hier voor het fotoverslag met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Tot ziens op dinsdag 15 december  bij Hedon. De uitnodiging vindt u begin december in uw mailbox. Niet ontvangen? Stuur dan een mail naar jmvrolijk@kpnmail.nl

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, en Pim van der Wildt