Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

25-05-2015

Verslag 53ste RMcD Business Breakfast - 19 mei 2015 - Tyrepoint Zwolle

2015-TyrepointVerslag 53ste Ronald McDonald Business Breakfastclub –19 mei 2015

Tyrepoint Zwolle i.s.m. Stern Partyservice en PBN Music& Events 

Tyrepoint  Zwolle opende vanmorgen haar deuren voor  ruim honderd leden van onze RMcD Business Breakfastclub.  Op een verrassend opgeruimde, stoer aangeklede werkvloer werden we welkom geheten door net zulke opgeruimde gastheren, t.w. Erik Rodink en Henry Kappert van Tyrepoint, het bedrijf dat dit ontbijt i.s.m. Stern Partyservice (Jos Langenkamp) en PBN Music & Events (Wim ten Hove) organiseerde. 

Vóór de presentatie van deze bedrijven opende  Jan Nabers de ochtend met een  welkom aan de nieuwe leden:  Foreco Dalfsen (Klaas Jan Swager, dit keer nog niet aanwezig) en PP Personeelsdiensten (Iris Hoogkamer).  We gaan al aardig richting de 200 leden! 

Uit de presentatie van Tyrepoint bleek dat banden, velgen en het optimaliseren van de wegligging van de auto weliswaar de hoofdmoot zijn voor het bedrijf,  maar dat zij in hun moderne werkplaats eigenlijk alle problemen oplossen voor dealers, garagebedrijven en leaserijders. Zo voeren ze  de wagenparkcontroles van bedrijven uit om op die manier de kosten van het bedrijf te reduceren.  Dit laatste doen zij bijvoorbeeld voor SWZ, diverse leasemaatschappijen, de hele veiligheidsregio (brandweer, GGD en ambulance) van Deventer t/m Steenwijk en vanaf Zwolle t/m Hardenberg. Tyrepoint  is als het ware “de huisarts” van uw auto. Hun klanten zien zij als hun fans die zij altijd adequaat, zorgvuldig en met veel plezier verder helpen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Wim ten Hove van PBN Music & Events nam het presentatiestokje over. Hij stelde de aanwezigen voor aan DJ Hans Stroeve die dit jaar zijn 30-jarig jubileum viert met een groots feest op 19 september in de IJsselhallen. Wim had een interessante aanbieding voor onze leden; een aanbieding die ook zeer geschikt is als bedrijfpersoneelsuitje (in overleg met Wim is veel mogelijk!):

Daarnaast  zal PBN  tijdens dit evenement het publiek vragen zoveel mogelijk te doneren in de speciaal daarvoor gemaakte Spaarpot van het Huis onder het motto “DJ Hans heeft alles al: daarom geen bloemen en flessen wijn  maar  graag een donatie voor het Ronald McDonald Huis Zwolle”.

Tot slot kreeg Jos Langenkamp van Stern Partyservice het woord. Zijn bedrijf zit net om de hoek bij Tyrepoint en dus was dit ontbijt een unieke gelegenheid om onze leden kennis te laten maken met de plek waar al dat lekkers -dat ook deze morgen weer op een zeer creatieve wijze werd opgediend- wordt vervaardigd. “Over eten moet je niet praten, maar je moet ervan genieten”, aldus Jos. En dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want de Scottish eggs en de schilderpaletjes met aardbeien en bessen (het wordt teveel om alles te benoemen) gingen erin als zoete koek.

klik hier voor het fotoverslag (met dank aan Eva Posthuma Fotografie)

Tanja sloot het ontbijt af met een woord van dank aan de organisatoren. Uiteraard gingen haar woorden weer vergezeld van een prachtig boeket, gesponsord door Hans Snippe van Feest & Culinair. De Handelsbanken-bel voor het volgende ontbijt was voor de liefste man in het gezelschap, t.w. haar eigen man, Hugo Geurtse van de Droom van Zwolle. Die verheugde zich er nu al op, want dat ontbijt zal op een creatieve wijze worden ingevuld door maar liefst acht van onze leden. Daarover leest u meer in de uitnodiging die u begin juni in uw mailbox aantreft. 

Tanja kondigde ook nog het zomerevent van de RMcDonald Business Breakfastclub aan: dat wordt in augustus gehouden. De bijzonderheden daarover hoort u op korte termijn! 

Tot ziens op dinsdag 16 juni bij de Droom van Zwolle! 

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk - Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt