Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

16-04-2013

Verslag 32ste RMcD Business Breakfast - Backstage AV

Dinsdag 16 april - Hoe mooi kun je de dag beginnen?: Zon, een rode loper, een prachtige locatie en twee bedrijven (ons lid Backstage AV en CL Classics - Racing) die zich van hun beste kant lieten zien!

Tanja opende dit vierde ontbijt van het jaar en stond stil bij het jubileum van “ons” Ronald

McDonald Huis, dat op 4 april alweer 10 jaar bestond. Natuurlijk willen we daar met een feestelijk event met onze leden èn hun partners extra aandacht aan besteden. De invulling van het programma is nog niet rond, maar de datum is al wel bekend: woensdag 4 september van 16.00-20.00 uur. Noteer deze datum vast in uw agenda!

Tanja memoreerde ook nog even de sportieve activiteiten die op het programma staan: het Golftoernooi, de HomeRide en Ronald2Emma.

Vervolgens kregen Richard Bredewold van Backstage AV en Cees Lubbers van CL Classics, de organisatoren van dit ontbijt, het woord. Na een woord van welkom, gaf Richard een korte uitleg over zijn bedrijf Backstage AV. Een van de gerealiseerde projecten van Backstage AV was de audiovisuele installatie in het pand van CL Classics - Racing. Elke keer weer probeert Backstage AV zich te onderscheiden op de markt. Zo vertelde Richard ook nog over StarLeaf, een uniek videocommunicatie product. Alle ontbijtbezoekers kregen bij vertrek een testaccount tot hun beschikking.

Cees Lubbers vertelde daarna uitgebreid en vol trots over zijn Gallery 9, waar behalve kunst en klassieke auto's nog veel meer te bekijken viel. Na de presentatie van Richard en Cees stond er een gezond en eerlijk ontbijt klaar. Het brood was allemaal gebakken door Zorgbakkerij de Verwennerij uit Westenholte. Het buffet werd verzorgd in samenwerking met Het Getij uit Lelystad, leerlingen van het Hengeveld College onder begeleiding van Omega Zorg. Zo worden jongeren die extra zorg nodig hebben aan een plek op de arbeidsmarkt geholpen.

Na het ontbijt was er de mogelijkheid voor een rondleiding door Cees, waar veel leden enthousiast gebruik van maakten. Dat enthousiasme kon ook Cees zelf niet worden ontzegd. PASSIE is het woord dat je, luisterend naar Cees, direct te binnen schiet. Een mooie ochtend!

De fotoreportage van dit geslaagde ontbijt is via onderstaande link te bekijken. Met dank aan Pedro Sluiter, die op deze locatie genoeg fotogeniek materiaal voorhanden had!

http://www.pedrosluiter.nl/index.php/fotoblog/item/164-rmcd-bbc-gast-bij-cl-classics-racing

Ook aan dit ontbijt kwam een eind, zij het dat de gasten met tegenzin afscheid namen van al dat moois. Tanja Geurtse bedankte de organistoren voor de verrassende morgen, waarvoor zij Richard en Cees als dank een doorLandrover Centre gesponsord bloemetje overhandigde. Michiel Hemmelder nodigde met het luiden van de “Bremanbel” de aanwezigen uit voor het volgende ontbijt bij ABN AMRO op dinsdag 21 mei. Bijzonderheden daarover vindt u rond 7 mei in uw mailbox. Niets ontvangen rond die tijd? Meld dat dan even bij jmvrolijk@kpnmail.nl .

Tot ziens op dinsdag 21 mei 2013 bij ABN AMRO!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, verder bestaande uit Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek en Pim van der Wildt