Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

22-04-2015

Verslag 52ste RMcD Business Breakfast - 21 april 2015 - Pouw Automotive

Pouw-showroom 21 aprilVerslag 52ste Ronald McDonald Business Breakfastclub – 21 april 2015 – bij POUW AUTOMOTIVE

Pouw Automotive was op deze zonnige 21ste april onze gastheer. “Passie voor mobiliteit” is hun slogan en je hoefde in het reusachtige pand maar om je heen te kijken en je snapte direct wat daarmee wordt bedoeld. Met de passie voor de opgestelde showroommodellen zat het bij onze leden in ieder geval al goed ;)

Jan Nabers opende het ontbijt en verwelkomde de nieuwe leden:  BPD Ontwikkeling BP, Bwefar, de Creatieve Cooperatie, De Bruin Architecten BV BNA, Het Hanze Huis, Inside Investments N.V., Lovetofund  en Staat van Dienst B.V.  Op deze manier gaan we onze doelstelling van 200 leden aan het eind van het jaar wel halen!

Jan gaf vervolgens het woord aan Gijs van de Ridder, vestigingsmanager van Pouw Zwolle en verantwoordelijk voor de vestigingen Zwolle, Kampen en Meppel. Zijn powerpointpresentatie gaf een goed beeld van de historie , de organisatie (sinds juni 2014 zijn PON en ING investments de nieuwe aandeelhouders) en hun producten en diensten.

Pouw heeft zes vestigingen in Groot Overijssel, t.w. in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel. Natuurlijk willen we u de kengetallen uit deze presentatie niet onthouden:

• Aantal auto’s: 800 Audi’s; 2.100 Volkswagens; 1.000 Volkswagen Bedrijfswagens, 1.850 occasions

• Aantal doorgangen: 63.588

• Omzet: 132 miljoen euro

• Aantal medewerkers: 238

• Klant Contact Centrum (KCC)

Hierna volgde uitleg over Pouw Autoschade, hun Financiële Diensten, de leasemogelijkheden (Lease Unlimited) en  de overkoepelende verhuurorganisatie van Audi, Volkswagen en Volkswagen

Bedrijfswagens dealers (EasyRent).

Pouw is een maatschappelijk betrokken onderneming, sinds september 2012, Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd met adviezen in het “nieuwe rijden” en wagenparkscans t.b.v. een duurzaam wagenpark en kostenbesparing. Er is een breed aanbod van Volkswagen- en Audimodellen met een groen (A, B of C)label.

Ook passend bij maatschappelijk betrokken ondernemen is de sponsoring van de lustrumeditie van de Ronald McDonald Rally op 15 oktober 2015, waarvan Pouw Automotive een van de hoofdsponsoren is.

In de bijlage vindt u alle informatie over de proloog van deze rally op 2 juni, georganiseerd door en bij Pouw Automotive. Gijs van Lennep, voormalig Formule 1- en sportscar coureur  zal zijn kennis met de aanwezigen delen.

Ook dit keer stond er daarna een heerlijk ontbijt op ons te wachten,  verzorgd door Stern Partyservice.

Tanja sloot het ontbijt af met een dankwoord aan Pouw, een dankwoord dat uiteraard vergezeld ging van een mooi boeket (gesponsord door Feest & Culinair) voor Dorothé van Lente die nauw betrokken was bij de organisatie van dit ontbijt. De (Handelsbanken)bel voor de organisatie van het mei-ontbijt werd overhandigd aan Henry Kappert van Tyrepoint Zwolle. Schrijf de datum maar vast in uw agenda: dinsdag 19 mei. De bijzonderheden vindt u ongeveer twee weken voor die datum in uw mailbox.

https://vimeo.com/125611708Klik hier voor het fotoverslag (met dank aan Eva Posthuma Fotografie)

Tot slot een paar huishoudelijke mededelingen:

  • Wilt u lid worden van de RMcD BBC LinkedIn subgroup, stuur dan een mail aan jmvrolijk@kpnmail.nl en u krijgt een invitatie toegestuurd.
  • Voor degenen die graag hun foto vermeld willen zien op onze site www.businessbreakfastclubzwolle.nl, onderstaand een kleine uitleg hoe dit via Gravatar.com mogelijk is.

Belangrijke info voor het uploaden van een foto op https://nl.gravatar.com/

  • Door een account aan te maken en een foto up te loaden in https://nl.gravatar.com/, verschijnt automatisch uw foto op de website van de RMBBC Zwolle. Koppelen is dus niet nodig. Dat is al gedaan vanuit de RMBBC. Wel is het van belang dat u hetzelfde emailadres gebruikt op gravatar als het emailadres waar u de uitnodigingen van ontvangt vanuit de RMBBC Zwolle. Als dit match dan koppelen de sites dus automatisch met elkaar.
  • Vaak wordt de vraag gesteld of men een logo op onze site kan plaatsen of ledeninfo zelf aan kan passen. Dit is niet mogelijk. Wel komt u, door op de naam van het bedrijf in de ledenlijst te klikken, automatisch op hun site terecht. Het beheer van de site is in handen van ondergetekende.
  • Sommige leden geven aan nooit een uitnodiging of verslag (die via de site worden verstuurd) te krijgen. De tip daarvoor is om uw servicedesk te vragen  of deze mails niet in de spamfilter blijven hangen.  Heeft u twee weken voor het ontbijt (elke derde dinsdag van de maand) geen uitnodiging ontvangen, meld dit dan even bij ondergetekende en ik stuur hem handmatig per mail toe.

 Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk - Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt