Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

17-03-2015

Verslag 51ste RMcD Business Breakfast - 17 maart 2015 - Sligro i.s.m. Stern Partyservice, Jansen Vastgoed en PBN Music & Events

0315 EVA3842 RMCD 5 jaar-17 maart 2015-klein

Verslag lustrumontbijt Ronald McDonald Business Breakfastclub – 17 maart 2015 –

Sligro i.s.m. Jansen Vastgoed, Stern Partyservice en PBN Music & Events

De Sligro heeft als slogan “Groots in genieten”en dat werd vanochtend meer dan waar gemaakt.

De start was al goed: een heerlijke smoothie met minihamburger bij binnenkomst. Daarna was het vervolg van dit 51ste ontbijt aanvankelijk als gebruikelijk: een woord van welkom door Jan Nabers, een bedankspeech richting stuurgroep van Stefan van Dijk (voorzitter bestuur RMcD Huis) en een korte presentatie door gastheer Arthur Reijnders die ook de co-sponsoren Stern Partyservice, Jansen Vastgoed en PBN Music & Events bedankte.

Dat het een extra feestelijk ontbijt zou worden, werd al iets duidelijker door het filmpje dat het totaalresultaat liet zien van de ledenbijdragen over de afgelopen jaren: maar liefst 190.000 euro! Wat er allemaal met dat geld in het Huis gedaan is, werd uit deze presentatie helemaal duidelijk.

Daarna werden de gasten naar de winkelvloer geleid, waar in het donker meer dan veertig (!) meter uitgelichte tafels gedekt stonden en de bijna 150 gasten van vandaag aan konden schuiven voor een heerlijk ontbijt met op de achtergrond de klanken van live-pianomuziek. Misschien was dit wel het allergrootste ondernemersontbijt ooit in deze regio! 

Na het ontbijt bedankte Tanja de organisatoren voor dit fantastische ontbijt en zette zij een “lang zal ze leven” in als opmaat voor de komende, hopelijk net zo geslaagde ontbijttoekomst. Organisator van het volgende ontbijt is Pouw Zwolle. Bob Hemmers nam namens Pouw de bel in ontvangst. Daarna nodigde Tanja Peter van de Streek op het podium waar hij als eerste de goodiebag in ontvangst mocht nemen. Peter heeft de stuurgroep de afgelopen jaren van vele goede adviezen voorzien op financieel gebied maar kan deze activiteiten momenteel niet langer combineren met zijn drukke werkzaamheden. Peter: bedankt!

Bij vertrek kregen alle aanwezigen een goodiebag mee, die gevuld was met tal van producten en diensten die door een groot aantal van onze leden ter beschikking had gesteld. Op veel van de aangeboden dienstenvouchers  stond vermeld dat bij afname van de dienst een percentage ter beschikking werd gesteld van het Ronald McDonald Huis. Op onze site staat de lijst van deelnemers aan deze goodiebag vermeld. Een woord van dank aan deze leden mag uiteraard niet ontbreken!

Klik hier voor het fotoverslag van vanochtend, met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Nieuwe leden tijdens dit ontbijt: Bwefar, de Creatieve Coöperatie, De Bruin Architecten, het Hanzehuis, Lovetofund en Staat van Dienst.

Tot ziens op dinsdag 21 april bij Pouw Zwolle. De bijzonderheden over dit ontbijt vindt u begin april in uw mailbox.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk - Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt