Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

21-10-2014

Verslag 46ste RMcD Business Breakfast - 21 oktober 2014 - Dommerholt Advocaten

Dommerholt fotoOp deze eerste herfstdag van het jaar was er een warm welkom in het Ondernemershuis waar sinds mei 2014 Dommerholt Advocaten is gevestigd. Jan Nabers opende namens de stuurgroep het ontbijt en gaf vervolgens het woord aan Harke Plas, advocaat/partner bij Dommerholt.

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen in Noordoost-Nederland. Met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Heerenveen, Groningen en Assen kent Dommerholt de markt in het Noordoosten van Nederland als geen ander. Dommerholt behoort tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren en met meer dan 45 advocaten heeft zij alle juridische specialismen in huis om ondernemers zo goed mogelijk bij te staan. Dankzij haar complete dienstenaanbod is Dommerholt voor zowel zakelijke als privé kwesties de laagdrempelige en betrokken partner op wie de ondernemer kan rekenen

Harke: “Als ondernemers denken aan advocaten ziet men vaak het klassieke beeld voor zich van een advocaat in toga die optreedt als er sprake is van een geschil. De huidige advocatuur bestaat slechts voor een klein deel uit het bijstaan van cliënten die een geschil hebben: het werk van Dommerholt Advocaten bestaat voornamelijk uit proactieve juridische en strategische advisering van ondernemers”.

Om ondernemers zo goed mogelijk te adviseren wordt bij Dommerholt Advocaten gewerkt met speciale brancheteams, bijvoorbeeld het brancheteam Forensic Legal en het brancheteam Familiebedrijven. Deze brancheteams zijn samengesteld uit advocaten met verschillende specialismen, zodat alle kennis is samengevoegd en ondernemers op alle fronten kunnen worden geadviseerd. Hiermee bewijst Dommerholt Advocaten haar meerwaarde.

Dommerholt Advocaten heeft zich in mei 2014 gevestigd in het Ondernemershuis in Zwolle. De Kamer van Koophandel is jarenlang gevestigd geweest in dit pand en heeft dit gebruikt om ondernemers met elkaar te verbinden: zo is ook de naam ‘Ondernemershuis’ ontstaan. Dommerholt Advocaten zal aan deze functie een eigen invulling geven zodat de kracht van het Ondernemershuis ook in de toekomst bewaard zal blijven en ondernemers met al hun vragen in het Ondernemershuis terecht kunnen.

Na de presentatie van Harke was het netwerktijd, onder het genot van een heerlijk ontbijt en met muziek van het duo Jantsje Procee en Mark Schimmel.

Klik hier voor het fotoverslag met dank aan Eva Posthuma Fotografie:

Stuurgroeplid Tanja Geurtse  sloot het ontbijt om 9 uur af, na eerst de nieuwe leden te hebben verwelkomd bij de Breakfastclub: BAM Utiliteitsbouw (Marieke Spijkers), Dit is ‘EM (Emmely Lefevre), Ficare bv (Pascal Uitendaal), I AM Reclame (Marcel Salomons) en ProLease (Willem van Dissel).

Zij overhandigde de “Handelsbanken-bel” voor het volgende ontbijt aan Marlene Lutgert (Bedrijfs-fysie) en Hans Snippe (Feest&Culinair) die samen met Andre Cossee (Breman) de organisatie voor hun rekening nemen in het pand van BMA Ergonomics. De uitnodiging hiervoor vindt u begin november in uw mailbox.

Tot ziens op dinsdag 18 november bij BMA Ergonomics!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk - Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek en Pim van der Wildt