Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

10-06-2014

Verslag Zomerevent Dutch Golf - 5 juni 2014

De goden waren met ons donderdagmiddag 5 juni! Om 4 uur stortregende het nog en du moment dat we startten met wedstrijd en clinic, kwam de zon door en hielden we het gedurende het hele event zonnig en droog. Volgens mij hebben Jart en Ellen Sluiter van Dutch Golf en hun pro, Eric, hun werk perfect gedaan want we hoorden na afloop van de clinic en golfwedstrijd alleen maar positieve geluiden! Wil je iets dergelijks organiseren voor je relaties of de medewerkers van je bedrijf, dan vind je alle informatie in de bijlagen.

Bij de inschrijving stond een heerlijk welkomstdrankje klaar en kreeg iedereen –gesponsord door JOUW- twee golfballen cadeau.

Het wedstrijdelement ontbrak natuurlijk niet deze middag: bij de clinic ging Marieke Janus met de eer strijken en bij de golfwedstrijd was Eric Haasjes  nummer 1. Beiden kregen het RMcD Konijn als prijs overhandigd.

Uiteraard maakte al dat harde werken op de green hongerig: de Indische rijsttafel liet iedereen zich dan ook goed smaken.

Pim bedankte aan het eind van de avond de organisatoren Ellen en Jart Sluiter voor de perfecte organisatie van deze sportieve middag en uiteraard gingen die dankwoorden vergezeld van het traditionele bloemetje.

Op 17 juni is het laatste ontbijt voor het zomerreces. De uitnodiging daarvoor hebben jullie inmiddels in je mailbox ontvangen. We rekenen op een grote opkomst!

Klik hier voor de fotoreportage van deze middag, met dank aan Frans Davids Fotografie

Tot ziens op dinsdag 17 juni bij NoConceptNoGlory!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep RMcD BBC, mede namens de andere stuurgroepleden

Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek en Pim van der Wildt