Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

04-06-2014

Uitnodiging 44ste RMcD Business Breakfast- Deltion

 

Het ontbijt van dinsdag 17 juni vindt plaats bij NoConceptNoGlory en krijgt een verrassende wending door een samenwerking met BijBroeders. De koffie staat klaar aan de Goudsteeg nummer 7, 8011 PP ZWOLLE. Daar worden de deelnemersbadges uitgereikt en daar zal Arjan Biel u als gastheer verwelkomen. 

Geef uw beschikbaarheid onderaan deze email door … maar lees eerst nog even verder. Uiterlijke aanmelding donderdag 12 juni om 17.00 uur!

NoConceptNoGlory
NoConceptNoGlory zet ondernemers en organisaties met een krachtig concept in de markt. Het bureau inspireert opdrachtgevers en helpt hen middels conceptontwikkeling en merkenbouw aan groei! Het bureau kan bouwen op jarenlange ervaring in het ontwikkelen van diverse communicatie-trajecten voor o.a. Wensink Automotive, DSM, HORESCA, totaalBED en vele andere opdrachtgevers. NoConceptNoGlory is met vele samenwerkingsverbanden al vijftien jaar op zoek naar nieuwe, opvallende en intrigerende concepten. Met ontwerp als “backbone” bouwt NoConceptNoGlory aan identiteit en boodschap. Alles is erop gericht om opdrachtgevers écht verder te helpen. Samenwerken … ook 17 juni … 


BijBroeders
"Via onze achterdeur” legt Arjan uit, "gaan we na de koffie voor ons ontbijt naar BijBroeders, gerund door Sven en Bjorn Westenberg." Twee broers uit Zwolle met uitgebreide horeca-ervaring. De een als gastheer/sommelier en de ander als chef kok. Samen een ijzersterk duo dat elkaar inspireert, aanvult en versterkt. Dat wordt Ècht genieten BijBroeders.

Parkeren 

Burg. van Roijensingel: klik voor de route

Tot ziens op dinsdag 17 juni!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk 
Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden:

Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek en Pim van der Wildt