Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-05-2014

Verslag 43ste Ronald McDonald Business Breakfast - 20 mei 2014 - Deltion College

Een verrassend ontbijt (verzorgd door Feest & Culinair) op een verrassende locatie!

Vanmorgen waren we te gast in een wel heel inspirerende omgeving: bij het Deltion College waar tussen de vliegtuigen het ontbijt stond opgesteld. En wat voor een ontbijt: rekening houdend met alle gezondheidshypes konden we ons tegoed doen aan de heerlijkste yoghurt, vla, hangop, vers fruit, mues- en cruesli’s, kortom “healthy food”.

Na de opening door Jan Nabers, hield Bert Beun een korte maar boeiende uiteenzetting over Deltion. Daarna gaf hij het woord aan Jan-Ernst van Driel, die daar niet alleen stond als directeur van Deltion Business, maar vandaag ook een belangrijkere pet op had, nl. die van begeleider van het Homeride team. Die presenteerden zich in hun fantastische wielrennersoutfit; afgaand op hun antwoorden op de vragen die Jan-Ernst hen stelde, zijn ze helemaal klaar voor de grote tour. Nu snapten we ook waarom er vandaag zo gezond ontbeten moest worden;)

Inmiddels is via sponsoring zo’n 10.000 euro binnengehaald, maar Jan-Ernst probeerde de aanwezigen nog enthousiaster te krijgen en hen over te halen dit bedrag nog wat te laten groeien. Bijvoorbeeld door de aankoop van het aanwezige schilderij dat in diverse vormen/ en prijzen verkrijgbaar is.

Ook aanwezig was het razende reportersteam van de Rabo, dat een keer per maand een kort filmpje maakt van een event waar de Rabo bij betrokken is. Dit filmpje wordt verspreid via social media, dus wie weet ziet u zichzelf nog terug ;).

Tanja sloot het ontbijt af na overhandiging van het prachtige Landstede Centre boeket aan organisator Jan-Ernst van Driel die een enthousiast applaus kreeg van de aanwezigen voor dit geweldig leuke ontbijt.

Arjan Biel van NoConceptNoGlory nam als organisator van het juni-ontbijt de laatste Bremanbel in ontvangst (vanaf volgende maand  wordt de bel gesponsord door Handelsbanken). Meer bijzonderheden over dit ontbijt vindt u begin juni in uw mailbox.

En toen was het tijd voor selfies in en rond de F16 en andere vliegtuigen! 


Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Eva Posthuma Fotografie

Tot ziens bij het ontbijt op dinsdag 17 juni bij NoConceptNoGlory!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden

Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek,  en Pim van der Wildt