Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

27-03-2024

Verslag 130e Business Breakfast - Nieuwe Buitensocieteit

19 maart 2024

Verslag 130e Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle - 19 maart 2024

Nwe Buitensoos ingang

Vanochtend waren we – voor de derde keer sinds de start van onze club in 2010- te gast bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Jan Nabers sprak het openingswoord van alweer het 130e ontbijt. Jan nodigde Marco Klein uit op het toneel; Veldhuis Advies heeft een tweede lidmaatschap afgenomen en Marco lichtte kort even toe dat hij binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor verzekeringen.

Vervolgens kregen Yvette Siebelder, sales manager, en Maarten Geurtse, directeur van Nieuwe Buitensociëteit het woord: zij gaven aan dat zij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en haar Theater de Buitensoos weer goed op de kaart willen zetten als prachtige Evenementen & Congreslocatie in Zwolle. Velen kennen het nog als de oude bioscoop van Zwolle; dat is verleden tijd, maar ook nu zijn de mogelijkheden oneindig divers, zoals (internationale) congressen, dansfeesten en fantastische bedrijfsfeesten.

Jaarlijks organiseert Nieuwe Buitensociëteit rond de 1800 evenementen en ontvangen ze meer dan 65.000 mensen. Yvette gaf aan ernaar uit te kijken om met elkaar nog veel mooie en bijzondere evenementen te organiseren. Op naar de 100.000 bezoekers!

Daarna kwam Hartig – hun Lunch in a Box- nog aan bod, waar je online, door heel Nederland, je eigen lunch of een volledige personeelslunch kan bestellen. Dit wordt door hen verzorgd & bezorgd en is te bestellen via www.Hartig.nl.

Sarris sloot namens de stuurgroep dit geslaagde ontbijt af met een woord van dank aan de gastvrouw/heer, Yvette en Maarten. Natuurlijk ging dit bedankje vergezeld van de Ronald McDonald knuffel. Helaas kon de bel (gesponsord door Lumen Hotel & Events) niet overhandigd worden aan de volgende organisator van het ontbijt, Hanos, omdat Robin Westera vandaag verhinderd was; Hanos is echter wel de locatie waar we op 16 april ons volgende ontbijt hebben. De bijzonderheden voor dit ontbijt vind je twee weken voor de geplande datum in je mailbox.

Klik hier voor het fotoverslag van vanochtend, met dank aan studio99m

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep BBC Zwolle,

ook namens de andere stuurgroepleden Jan, Muriël, Pim en Sarris

Nwe Buitensoos Floor Erny

Sarris sloot namens de stuurgroep dit geslaagde ontbijt af met een woord van dank aan de gastvrouw/heer, Yvette en maarten. Natuurlijk ging dit bedankje vergezeld van de Ronald McDonald knuffel. Helaas kon de bel niet overhandigd worden aan de volgende organisator van het ontbijt, Hanos, omdat die vandaag verhinderd was, maar dat is wel de plek waar we op 16 april van harte welkom zijn. De bijzonderheden voor dit ontbijt vind je twee weken voor de geplande datum in je mailbox.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Studio99m 

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep BBC Zwolle, ook namens de andere stuurgroepleden Jan, Muriël, Pim en Sarris