Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

28-12-2023

Verslag 127e Business Breakfast - Zwolse theaters en Djopzz

https://www.businessbreakfastclubzwolle.nl/images/eindjejaars_klein_bandje.jpg

Verslag 127e ontbijt Zwolse theaters en Djopzz

 eindjejaars klein bandje

Afgelopen dinsdag organiseerde onze Business Breakfastclub het laatste ontbijt van dit jaar in Theater de Spiegel.

Om 7.45 uur werden alle gasten verwelkomd met heerlijke kerstmuziek van de band Sfeerbeheer. Jan Nabers opende vervolgens het ontbijt. Remco Sigger, (commercieel directeur van Djopzz) vertelde hoe zijn collega’s bij  Djopzz iedere dag weer gepassioneerd bedrijven en mensen helpen met de invulling van een baan/vacature. Bas Wilbers (horecamanager Zwolse theaters) en Erin Peeters (medewerker evenementen) stelden zich beiden voor en vertelden over Zwolse theaters en over de evenementen die zowel bij Theater de Spiegel als bij Schouwburg Odeon gehouden kunnen worden.

Tijdens het ontbijt overhandigde Jan, namens de stuurgroep, de eindejaarcheque aan Lianne Boojink, manager Ronald McDonald Huis Zwolle. Een schitterend bedrag van EUR 52.627,00 kwam tevoorschijn!

eindejaars klein jan lianne

Na deze onthulling werd Tanja Geurtse verrast met prachtige (afscheids)woorden van Jan en een grote bos bloemen en oorkonde! Na 13,5 jaar neemt Tanja Geurtse afscheid van de stuurgroep van de Business Breakfastclub voor Ronald McDonald Huis Zwolle. Ze stond aan de wieg van dit, inmiddels, waardevolle netwerkontbijt.

Tanja was degene binnen de stuurgroep die niet alleen zorgde dat de leden hun jaarlijkse bijdrage tijdig betaaldenmaar ook degene die de ontbijten altijd afsloot met een woord van dank aan de organisator en de overhandiging van de bel aan de organisator van het volgende ontbijt. Tanja, nogmaals heel hartelijk dank voor je inzet gedurende al die jaren. Sarris Westerkamp, werkzaam bij 4itprofessionals zal haar in die rol opvolgen.

Na de mooie woorden en de foto kon het ontbijt worden voortgezet. Rond 9 uur kwam Sarris gelijk in actie als stuurgroeplid; hij sloot het ontbijt af, na een woord van dank aan de organisatoren en de overhandiging van de bel aan de organisator van het januari-ontbijt, Dennis Oosterhuis van Baker Tilly. BIj vertrek ontvingen alle gasten een leuke Adventskalender van Djopzz en Zwolse theaters met daarin een aantal mooie verrassingen.

Aan de mensen die deze verrassing hebben ontvangen: houd er rekening mee dat je één kaart gratis kan bestellen (niet twee)! Zelf een kaart bijbestellen kan natuurlijk ook.

Zwolse theaters en Djopzz hebben vandaag laten zien dat vriendschap en verrassingen goed samen kunnen komen!

Klik hier voor de foto's met dank aan Carry Premsela en Paul van der Wal

Over Zwolse theaters  

Het theater. Van oudsher een plek waar mensen samenkomen. Om de verhalen die er verteld worden te horen, te zien en te beleven. Alles wat de wereld raakt en bezighoudt, vindt zijn weg naar de planken. Het onbespreekbare wordt hier bespreekbaar. Zwolse theaters bestaat uit twee theaters. Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Hier zijn ieder theaterseizoen ongeveer 380 voorstellingen te zien en worden 200 evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld dit ontbijt.

Zwolse theaters heeft een groot aantal ambassadeurs. Bedrijven die cultuur in de regio belangrijk vinden en het theater steunen. En daar is Djopzz er één van. Sterker nog, Djopzz is zelfs hoofdpartner van Cultuur.

Over Djopzz 

Bij Djopzz zijn ze gepassioneerd bezig met het vinden van de perfecte match tussen mens en baan. Hun missie is helder: iedereen die wil werken, verdient een plekje op de arbeidsmarkt. Djopzz helpt bedrijven om talent te vinden, goed werkgeverschap te bevorderen en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan mensen die nog niet volledig aansluiten. Een organisatie die kansen ziet die er nu nog niet zijn en dromen waarmaakt. 

Hoe deze vriendschap is ontstaan? 
Djopzz en Zwolse theaters helpen allebei (jonge) mensen zichzelf te ontwikkelen. De één om ze daarna aan een baan te helpen, de ander om ze de ruimte te geven om theatermaker te worden of op het podium te staan. Verschillende takken van sport, maar beide gericht op het stimuleren mensen waarbij zij hun passie en drijfveren ontdekken. Vanuit deze drijfveren is een prachtig partnership ontstaan waarbij de mens altijd centraal staat.

Met vriendelijke groet,

Muriël Huijbrechts

Accountmanager/ relatiebeheer zakelijke markt & partnerships en

lid van de stuurgroep