Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

23-11-2023

Verslag 126e Business Breakfast - BDO Accountants en Adviseurs

Afgelopen dinsdag waren we te gast bij BDO Accountants en Adviseurs. Zij zijn sinds 1 oktober gevestigd op de nieuwe locatie City Post aan de Westerlaan in Zwolle, één van de meest duurzame panden in de regio. 
Ongeveer 90 ondernemers hoorde het enthousiaste verhaal van Frank van der Lee en Sasja Geels aan. Zij vertelden dat BDO met deze locatie invulling geeft aan haar duurzaamheidsbeleid. 
BDO heeft gekozen voor Zwolle in verband met de economische groeimotor die Zwolle is en de potentie op de arbeidsmarkt in deze regio.  

Naast de traditionele rol als accountant en (fiscaal) adviseur is BDO ook zeer actief op de markt als ESG adviseur/accountant. BDO is een grote speler in het familiebedrijf en de publieke sector. 
Hierbij is de dienstverlening multidisciplinair en indien gewenst, internationaal.

Graag nodigen zij de leden van de businessbreakfastclub uit voor hun open huis op 30 november om nog eens rustig het prachtige pand te bewonderen.

 

Paul van der Wal maakte weer mooie foto’s. Zie link.

 

Het volgende ontbijt is in Theater de Spiegel op 19 december. Erin Peeters, medewerker Evenementen, nam samen met Remco Sigger van Djopzz het stokje (de bel) over van BDO.

Zwolse theaters organiseert het ontbijt deze keer samen met Djopzz, hoofdsponsor van Cultuur. Graag tot 19 december!