Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

18-02-2014

Verslag 40ste Ronald McDonald Business Breakfast - 18 februari 2014

In de euforie over de Olympische Spelen, was er dit keer geen betere locatie denkbaar voor ons maandelijkse ontbijt dan de -in Olympische sfeer aangeklede- Sportcampus de Pelikaan. Daar was Thijs Jan van den Berg onze enthousiaste gastheer. Na de opening door Jan Nabers, die ons weer even bijpraatte over de vorderingen van het Homeride-team, nam Thijs Jan ons mee op het pad naar het ontstaan van zijn huidige onderneming.

Het initiatief voor Sportcampus de Pelikaan is ontstaan toen eind 2011 bekend werd dat ZMHC ging fuseren en haar locatie op Sportpark de Pelikaan ging verlaten. Na een constructief en gedegen proces in samenwerking met Gemeente Zwolle is ondertussen de laatste stap gezet en zal Sportcampus de Pelikaan op 1 april aanstaande als sportieve groepsaccommodatie van start gaan.

Passie voor sport, verbinden en onafhankelijkheid zijn de kernwaarden van de Sportcampus.  Voor zakelijk, onderwijs, familie & vrienden, verenigingen , organisatie en aanbieders zijn volop (sportieve) mogelijkheden. Het is dé plek voor (bedrijf)sportdagen, trainingsdagen, teambuilding, sportkampen met of zonder overnachting. Meer informatie over Sportcampus de Pelikaan vindt u op www.sportcampusdepelikaan.nl

Dat passie één van zijn kernwaarden is, werd maar al te duidelijk uit de presentatie van Thijs Jan. Wat een gedrevenheid! Daar moeten wel leuke opdrachten uit voortkomen! 

Tot slot peilde onze gastheer nog even onze kennis over de Olympische Spelen in een heuse quiz. Het goud ging aan onze neus voorbij maar gelukkig wachtte er een heerlijk ontbijtje.

Aandacht was er ook voor het Benefiet Golftoernooi voor het Ronald McDonald Huis Zwolle op donderdag 10 april op de Golfclub van Zwolle.

Klik hier voor meer informatie + aanmeldingsmogelijkheid

Nog geen golfvaardigheden in huis maar wel interesse in een golfclinic? Bij voldoende deelname kan ook dat geregeld worden! Mail in dat geval even je naam, emailadres en telefoonnummer naar zwolle@ronaldmcdonaldhuis.nl

Om 9 uur kwam ook aan dit ontbijt weer een eind. Tanja sloot de bijeenkomst af met een dankwoord aan Thijs Jan, die net als Cees Scholten van Drukcase als nieuwe lid welkom werd geheten bij onze Business Breakfastclub. Uiteraard ging haar dankwoord zoals gebruikelijk vergezeld van het door Landrover Center Zwolle gesponsorde boeket.

Josephine Woltman Elpers, de opvolger van Jan van Iersel als Managing Director van Hogeschool Windesheim, nam de Bremanbel voor het volgende ontbijt in ontvangst. Zij stelde zich in het kort even voor en hoopt ons allemaal op dinsdag 18 maart te begroeten bij Hogeschool Windesheim.

De uitnodiging voor dat ontbijt ziet u t.z.t. in uw mailbox verschijnen.

Klik hier voor de fotoreportage van het ontbijt van vanmorgen (met dank aan Theo Smits Fotografie!).

Tot ziens bij het ontbijt op dinsdag 18 maart!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep RMcD BBC ZWOLLE, mede namens de andere stuurgroepleden

Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers, Peter van de Streek en Pim van der Wildt.

'