Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

21-09-2023

Verslag 124e Business Breakfast - Arslan en partners

Verslag 124e  Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle

dinsdag 19 september 2023

Ronald Westerhuis en Arslan en partners waren dinsdagochtend de organisatoren van het eerste ontbijt na het zomerreces op de unieke locatie van de Koelwaterhal; de oude IJsselcentrale waar ooit de stroom voor vele oosterlingen vandaan kwam. Nu is in deze enorme Koelwaterhal immense kunst van internationale sterren te zien. Een plek vol positieve energie in letterlijke en overdrachtelijke zin. Een nieuw icoon in Zwolle.

Na een hartelijk welkom aan alle aanwezigen, ook aan het nieuwe lid Factor & Ros, was het woord aan Ali Arslan:

"Arslan en partners zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, voor de mens én de zaak. Wij staan veel DGA’s en familiebedrijven bij. De dynamiek bij dat soort ondernemers en ondernemingen past goed bij ons. Wij houden ons bezig met vrijwel alles waar een ondernemer in zijn of haar ondernemersleven mee te maken krijgt. Denk dan aan bedrijfsopvolging, fusies en overnames, het aangaan van overeenkomsten, geschillen tussen aandeelhouders, herstructureringen, maar ook arbeidsrechtelijke issues. Ook als een ondernemer privé met bijvoorbeeld een echtscheiding te maken krijgt, of erfrechtelijke geschillen, kunnen wij daarbij helpen.

Als kantoor zijn wij zo ook betrokken geweest bij de totstandkoming van de Koelwaterhal. Het was een mooie samenwerking, met een bijzonder mens over een bijzondere plek. Wij zijn er trots op dat wij hebben kunnen bijdragen aan dit project en dat wij van heel dichtbij hebben kunnen zien wat Ronald Westerhuis allemaal doet en wat hij/de Koelwaterhal betekent voor de regio Zwolle.

Arslan Ali

Daarna gaf Ronald Westerhuis een inkijkje in hoe het allemaal zover gekomen is dat hij zich nu eigenaar mag noemen van deze hal/expositieruimte die, doordat de kelders zijn drooggelegd, dubbel zo groot is geworden. Vanaf september sluit de hal voor een grote verbouwing en zal het gebouw een broedplaats worden van nieuwe energie: exposities, events, concerten etc. Om de verbouwing te kunnen bekostigen, kunnen ondernemers ramen sponsoren (www.projectcoolwater.com). Ook kun je vriend worden van de Koelwaterhal: ga naar koelwaterhal.nl om je aan te melden. Als vriend ontvang je korting op evenementen op deze bijzondere locatie. 

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Paul van der Wal Fotografie

Arslan Ronald

Ondertussen werd er volop genetwerkt en heerlijk ontbeten waardoor de tijd omvloog.Om 9 uur sloot Tanja het ontbijt af met een bedankje (Ronald McDonald knuffel!) aan de organisatoren. Vervolgens riep zij de organisatoren van het oktoberontbijt naar voren die de bel (gesponsord door Lumen Hotel & Events) voor de organisatie van het volgende ontbijt in handen kregen. Dit ontbijt wordt een samenwerking van 3 bedrijven, zo vertelde Irene van Gameren, t.w.

  • Human Design in Bedrijf - Irene van Gameren en Yvonne de Vries; aanjagers van persoonlijk leiderschap
  • imBeeld - Erwin Vijfhuizen; regisseur-producent op zoek naar verrassende videocontent
  • Martijn van de Polder; merkmaker in zorg en welzijn

Weer een ontbijt op een toplocatie, nl. het Akademiehuis in de Grote Kerk in Zwolle. Meer informatie volgt in de uitnodiging die je twee weken voor de geplande datum in je mailbox vindt.

Tot dinsdag 17 oktober.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk,

Stuurgroep, ook namens Jan, Muriël, Pim en Tanja