Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

22-03-2023

Verslag 119e Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle -Landstede

119e Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle

21 februari 2023

Landstede

 

De opleidingen Facilitaire Dienstverlening, Luchtvaartdienstverlening en Landstede Groei Opleidingen waren er helemaal klaar voor deze ochtend, toen zo’n 100 leden zich meldden voor het 119e ontbijt.

Jan Nabers heette iedereen weer met veel enthousiasme welkom; met name de nieuwe leden: Jakko Slot van Frontrow Sportmarketing & Events, Arjan Boeve van Glasloods 038 en Martijn van de Polder van vandepolder.studio. Ook stelde Jan ons nieuwe stuurgroeplid voor (opvolgster van Annet van Limburg),  Muriël Huijbrechts. Zij is bij Zwolse Theaters verantwoordelijk voor zakelijke marketing & partnerships en vertelde enorm veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging. Ze voelt zich erg betrokken bij het Huis en heeft al een keer een ontbijt in de Spiegel voor ons mogen organiseren. Iets wat eind dit jaar weer gaat gebeuren. 

Daarna was het woord aan Jan Nijhuis, directeur Landstede Groei Opleidingen en Ben Baar, teamleider.

Jan Nijhuis ging in op wat Landstede Groei Opleidingen kan doen voor bedrijven en instellingen om hun medewerkers op te leiden. Informatie is te vinden op www.groeiopleidingen.nl. en te volgen via LinkedIn.

Jeffrey Satink, docent studenten Facilitair, sloot de presentatie af en gaf de route aan langs het door de studenten op een geweldige wijze verzorgde ontbijt dat in een sfeervolle ruimte genuttigd kon worden. Het ontbijt was dermate gezellig dat het niet meer tot een officiële afsluiting kwam. Daarom via deze weg alsnog veel dank aan de organisatoren van dit geslaagde ontbijt.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan fotografe Carry Premsela

Landstede jan nabers lianne melanie

Het volgende ontbijt, op 21 maart, vindt plaats bij Alfa Accountants en Adviseurs. Omdat deze ochtend ook de overhandiging van de door Lumen Hotel & Events gesponsorde bel er bij inschoot, houdt directeur Wilma Gomarus, die nog even tegoed.

Tot ziens op dinsdag 21 maart bij Alfa.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcDonald BBC, ook namens de andere stuurgroepleden, Jan, Muriël, Pim en Tanja.