Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

20-12-2022

Verslag 116e Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle -Tiem

Hanos

116e Ronald McDonald Business Breakfast

10 november 2022

HANOS

De laatste keer dat we met onze ontbijtclub een bezoek aan de Hanos brachten is alweer 5 jaar geleden; inmiddels is er zoveel veranderd dat Robin Westera, vestigingsdirecteur van Hanos Zwolle, het tijd vond voor een hernieuwde kennismaking met Hanos 2.0.

Maar eerst opende Jan het ontbijt: twee nieuwe leden werden verwelkomd, t.w. Yvonne Dekter van het gelijknamige bedrijf en Willem Uitentuis (niet aanwezig) van Nozebra. Er was vandaag ook een jarige in ons midden, Marilse van Raalten van de Dutch Golf, die uit volle borst werd toegezongen door de aanwezigen. Tot slot deed Jan deed nog een oproep aan de leden voor de organisatie van een ontbijt in 2023: dat leverde direct alweer een paar gegadigden op, maar de maanden juni en oktober zijn in ieder geval nog vrij. Interesse? Stuur een mailtje naar jmvrolijk@kpnmail.nl

Vervolgens was het woord aan Robin Westera die in een korte maar krachtige presentatie toelichtte waar Hanos voor staat. Een paar punten uit deze presentatie:

Hanos startte in 1975 in Apeldoorn, waar nog steeds het hoofdkantoor en de distributiecentra gevestigd zijn. Er werken in totaal 5000 medewerkers, verspreid over 21 vestigingen die heel Nederland bedienen. Ook voor een deel in België en Duitsland. Hanos Zwolle bestaat sinds 1980, heeft inmiddels een oppervlakte van 32.000 m2, inclusief Studio Senses en Gastroloods. Hanos werkt samen met een groot aantal partners. In 2022 staat weer een aantal mooie activiteiten op de agenda waaronder de Patisseriedagen op 17 en 18 november en het Kerstevent op 8 december waar niet alleen de Lindenhof, maar ook wijnproeverijen en demo’s van het Culiniar Team Hanos Zwolle acte de présence geven. Dit Culinair Team had ook het ontbijt van deze ochtend verzorgd. Robin gaf aan dat hij na 09.00 uur voor de liefhebbers een rondleiding zou verzorgen.

Lianne Booijink, manager Huis Zwolle hield ook nog even een kort toespraakje over een nieuw event, maar die informatie sturen we even apart per mail naar jullie toe. Daarnaast promootte zij de ter plekke aanwezige kerstkaarten (6.99 euro voor 6 kaarten) en kleine Huisknuffels (10.95) die wellicht als aanvulling kunnen dienen van de al ingekochte kerstpakketten. Beide kunnen besteld worden via zwolle@ronaldmcdonaldhuis.nl

Pim sloot het ontbijt af met de complimenten aan organisator Robin die -uiteraard- als dank de Huisknuffel kreeg overhandigd. Daarna kreeg Martin Post, directeur Tiem, de door Lumen Hotel & Events gesponsorde bel overhandigd voor de organisatie van het ontbijt in december. De bijzonderheden daarover leest u twee weken voor de geplande datum in de uitnodiging.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Paul van der Wal Fotografie

 

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcDonald BBC, ook namens de andere stuurgroepleden Annet, Jan, Pim en Tanja.