Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle e.o. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. 

Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Zwolle. De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede van het Huis.

De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de derde dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus).* De deelnemers treffen elkaar op locatie bij één van de deelnemers, óf in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden. 

Veel tijd nemen de ontbijtbijeenkomsten niet in beslag: de aanvangstijd is om 08.00 uur precies en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in. Het enige dat u hoeft te doen is u hier aan te melden.

Als u lid bent van de Ronald McDonald Business Breakfastclub, krijgt u daarvoor tijdig een uitnodiging met als afsluiting een aan/afmeldknop. U bent niet verplicht om deel te nemen en u mag ook een vervanger sturen. Per bedrijf 1 deelnemer. Bij verhindering of vervanging vragen wij u dit uiterlijk een dag van tevoren door te geven aan het This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .